.

.

Jonisquees Търговска Електрически Захранващи за соса, Електрически Нагревател за соса с Контролирана температура, Нагревател за Сирене/Хот-дог/Ориз /Сос, Неръждаема Ст?

Jonisquees Търговска Електрически Захранващи за соса, Електрически Нагревател за соса с Контролирана температура, Нагревател

BGN 34.72

Брой продукти
На склад

? СЕРТИФИЦИРАНЕ : Тестван за съответствие CE / ROHSНагревател за сос изработен от неръждаема стомана, която е годна за хранителни продукти, зле е деформиран, трайни и лесни за почистване и поддръжка.Материал, широко използван за производството на професионални кухненски уреди, благодарение на коррозионностойким качества. ? ДВА НАЧИНА на НАГРЯВАНЕ : или водна или суха. ? ТОЧЕН КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА : С помощта на 1-4 различни завъртане на бутоните за контрол на температурата за регулиране на температурата на различни сосове температурен диапазон е 30 ℃-85 ℃ 86-185℉, което е много удобно. ? ОБМИСЛЕНИ ДЕТАЙЛИ : Оборудван с копче за регулиране на температурата и идва с бутылочками за въртене 1/2/3/4, които можете да използвате с различни течности.Благодарение на своите размери на този опаковка за соса лек и преносим, което го прави удобен за използване за отстъпление кейтеринга и всякакви дейности. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашата подогревательница за сосове може да се използва за загряване или за поддържане на температурата на различни сосове, като сос за салата, кетчуп, горчица сос и т., са особено подходящи за някои специални сосове, които изискват запазване на топлината, както и за сирене с шоколад живопис. ? СЕРТИФИЦИРАНЕ : Тестван за съответствие CE / ROHS.Нагревател за сос изработен от неръждаема стомана, която е годна за хранителни продукти, зле е деформиран, трайни и лесни за почистване и поддръжка.Материал, широко използван за производството на професионални кухненски уреди, благодарение на коррозионностойким качества. ? ДВА НАЧИНА на НАГРЯВАНЕ : или водна или суха. ? ТОЧЕН КОНТРОЛ на ТЕМПЕРАТУРАТА : С помощта на 1-4 различни завъртане на бутоните за контрол на температурата за регулиране на температурата на различни сосове температурен диапазон е 30 ℃-85 ℃ 86-185℉, което е много удобно. ? ОБМИСЛЕНИ ДЕТАЙЛИ : Оборудван с копче за регулиране на температурата и идва с бутылочками за въртене 1/2/3/4, които можете да използвате с различни течности.Благодарение на своите размери на този опаковка за соса лек и преносим, което го прави удобен за използване за отстъпление кейтеринга и всякакви дейности. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Нашата подогревательница за сосове може да се използва за загряване или за поддържане на температурата на различни сосове, като сос за салата, кетчуп, горчица сос и т., са особено подходящи за някои специални сосове, които изискват запазване на топлината, както и за сирене с шоколад живопис.СПЕЦИФИКАЦИЯ : ⏩ 1 Име на мрежата : Електрическа топло за соса Материал : неръждаема стомана сертификати : CE / ROHS Напрежение : 110 / 60 Hz Мощност : 160 W Диапазон на регулиране на температурата : 30-85 ℃ / 86-185℉ Размер на бутилки за соса : 6.

Други функции

Най-добри сделки