.

.

BESTonZON Притежателя Хартиени Кърпи Притежателите на Хартиени Кърпи, Държач за Хартиени Кърпи Под Шкаф за Кухня Държач за Тоалетна хартия, Държач Кърпички За Баня Рол?

BESTonZON Притежателя Хартиени Кърпи Притежателите на Хартиени Кърпи, Държач за Хартиени Кърпи Под Шкаф за Кухня Държач за Тоалетна хартия,

BGN 9.56

Брой продукти
На склад

Конзола за монтиране на притежателя за хартиени кърпи : изработен е от космическа алуминиева материал, устойчиво на дневна корозия и потъмняване на стенописитеДържач за хартиени кърпи за баня : Подходящ за къщи, апартаменти, офис, хотел, търговски център, ресторант и още много други.Диспенсер за кърпи за ръце : Тя има различни приложения, подходяща за домашни и хотелски бани като конкретно притежателя на салфетки.Монтиране на багажник за хартия : Здрав и устойчив на удари, държач за хартиени кърпи за ръце може да продължи дълго и не е лесно.Стелаж за съхранение на тоалетни принадлежности : Гладки ръбове, с лесен и естетически дизайн, безопасни и изключително практични.Характеристики Материал : Космически алуминий - произведени от космическа алуминиева материал, устойчиво на дневна корозия и потъмняване на стенописите. - Гладки ръбове, с лесен и естетически дизайн, безопасни и практични. - Тази поставка за салфетки проста, изглежда елегантно и може да се превърне в украса на вашата баня. - Компактен дизайн, тази летва се вписва идеално в една малка баня и кухня. - Може да се използва за поставяне на хартиени кърпи за ръце на помещения, кухни, бани, холлах, офиси и т. на Пратката Списък 1 х стойка за хартиени кърпи Информация за стоки, Изработени от космическа алуминиева материал, издръжлив и не деформират, има добра носеща способност, добра адхезия; и лесно пада. Модерен стил идеално се съчетава с друг стил на вашия дом.прекрасен аксесоар за кухня, баня или други помещения, където са необходими хартиени кърпи.

Други функции

Най-добри сделки