.

.

Отопляеми кърпа LXDZXY, Закачалка За Кърпи, Държач За Кърпи, Държач за Кърпи, Пръчка за кърпи, Аксесоари За Баня, Двухполюсный Сплав, Материал, Твърдо Установен, Няма Ръ?

Отопляеми кърпа LXDZXY, Закачалка За Кърпи, Държач За Кърпи, Държач за Кърпи, Пръчка за кърпи, Аксесоари За Баня, Двухполюсный

BGN 33.52

Брой продукти
На склад

Забележка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на поръчката, ние ще се опитаме да ви отговори в рамките на 24 часа и да ви помогне да реши проблемаСпестете място : Поддържане на реда в банята, окачени всички кърпи в тази удобна закачалка за кърпи. размер : 50 см, 60 см, 70 см (моля, консултирайте се с рисуване размери за повече информация).Материал : Той е изработен от сплав, твърд материал, устойчив на корозия и устойчив на корозия, дълготраен и по-стабилно.Вграден процес на формоване, за да се предотврати незакрепленных на щети и повишаване на носещата способност.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Количество : 1 бр. Наименование на продукт : Закачалка за хавлии/БарМатериал за хавлии : сплавразмер : 50 см, 60 см, 70 смЦвет : Бронзатип закачалки за хавлии : двуслойни Начин на монтаж : стена (монтира винт с отверстиемподходит за стенни стенопис, на повърхността керемиди, дървени повърхности, пластмасови повърхности и т. Особености : Водоустойчив, лесен за почистване Стил : модерен минималистичен/ европейски/ модерен креативен / моден тренд грижа Инструкции : Почистете Обществени места с мека кърпа : санитарен възел, кухня, офис, хотел, балкон и т. комплектът включва кърпа, резервни части [Съвети] : Стока се приема естествената си форма.От такива фактори, като осветление, наклон, цвят, език и т., може да се наблюдава малка разлика в цвета, която е в рамките на нормалното. всички размери се измерват ръчно.Има грешка в 1-2 см, което е нормално гама и не засяга използването.Ние продаваме само закачалки за кърпи, а останалите елементи са експонати, в комплекта не са включени.Ако не Сте получили продукта или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще Ви отговорим в най-кратки срокове, надявайки се да Ви предоставим най-доброто обслужване.

Други функции

Най-добри сделки