.

.

Дървен Термометър-Влагомер за Сауна с Двоен Циферблат, Измерване на температура и Влажност на въздуха, Аксесоари за Сауна, Стая, Влагомер, Сауна, Термометър за Саун?

Дървен Термометър-Влагомер за Сауна с Двоен Циферблат, Измерване на температура и Влажност на въздуха, Аксесоари за Сауна,

BGN 18.21

Брой продукти
На склад

Стаен термометър с двойно предназначение : точно следи съдържанието на влага и температурата на сауната или дома си, което ви гарантира релаксираща и комфортна обстановкаТермометър-влагомер с dial в дървена рамка : Този термометър-влагомер с двоен циферблат има дървена рамка, елегантна и прост на външен вид, износостойкую и трайни.За ИЗПОЛЗВАНЕ В САУНАТА : Измерване на температура и влажност с двоен циферблат, дизайн на показалеца, лесен и практичен, удобен за наблюдение, е разработен специално за сауна.Влагомер за сауна е ЛЕСЕН ЗА инсталиране : влага и температура е с компактен дизайн, просто трябва да го монтирате на стената, той е лесен за инсталиране и заема малко място.Влага температура ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : С широк диапазон на влажност и температури, може да се използва като общ зададено измерване на влажността в помещението, има широка гама от приложения. За използване в сауната : Измерване на температура и влажност с двоен циферблат, дизайн на показалеца, лесен и практичен, удобен за наблюдение, е разработен специално за сауна. ОСНОВНОТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ : Точно следи съдържанието на влага и температурата на сауната или дома си, което ви гарантира релаксираща и комфортна обстановка. Дървена рамка : Този термометър-влагомер с двоен циферблат има дървена рамка, която се отличава с елегантен и прост външен вид, устойчивост на износване и дълготрайност. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : влага и температура е с компактен дизайн, просто трябва да го монтирате на стената, той е лесен за инсталиране и заема малко място. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : С широк диапазон на влажност и температури, може да се използва като общ зададено измерване на закрито, има широка гама от приложения.Параметри : Тип на продукта : Термометър-влагомер за сауна Материал : Червено кедрово дърво Приложение : Подходящ за домашна и ресторантьорство, оборудване за сауни и аксесоари за Осъществяване Списък : 1 х термометър-влагомер за сауна.

Други функции

Item Type:
Sauna Hygrometer Thermometer
Material:
Red Cedar Wood
Uses:
Suitable for home and hotel sauna equipment and accessories
Package List:
1 x Sauna Hygrometer Thermometer:
Най-добри сделки