.

.

Пръчка за нанасяне на течен руж, Пръчка за даване на контура на контура на лицето Течен Коректор за даване на контура на лицето с помощта на апликатор-валяк, Високо ?

Пръчка за нанасяне на течен руж, Пръчка за даване на контура на контура на лицето Течен Коректор за даване на контура на

BGN 5.39

Брой продукти
На склад

【Пръчка за хайлайтера и бронзатора с подушечным апликатор】 Нашият съвсем нов на пазара подушечный апликатор за равномерно разпределение на продукта, прави създаването на прекрасен образГрим се получава равномерен, естествен и устойчиви.Триизмерен блясък, придающий формата на контурите на лицето, създаващ естествен и чаровен грим. 【Копринена и лесна】 Нашата течна контур червило е изработена от професионални козметични материали.Текстурата му е тънка, гладка като коприна, както и лесно.Той съдържа овлажняващи съставки, които увлажнят лицето.Добра растекаемость, единни възпроизвеждане на цветовете създават естествен грим, без прах. 【Лесна за носене и употреба】 Контур козметична пръчка е лека и преносима, може да се носят в малка раница.Той лесно се нанася на кожата, без да са необходими допълнителни четка за грим или спонжи, което е удобно за използване по всяко време и на всяко място. 【Дълъг период на носене на】Пръчка за даване на линия и руж е с матирано покритие.А течен хайлайтер има блестящи покритие.Той е водоустойчив, не пропуска пот, лек и не предизвиква раздразнения. Козметична дръжката на 100% без жестокост създава съраунд и естествен грим, който трае през целия ден. 【Идеален подарък】 Подходящ за всички типове кожа.Идеална като подарък за любим човек, семейство и приятели на свети Валентин, рожден Ден и други празници!Независимо дали сте начинаещ в грима или гримьор.Това също е добър избор!.

Други функции

Най-добри сделки