.

.

Gatuida Car Decor 5 бр., Найлон Помещение, Висящи Поставки за телефони от Полиестер, Различни Многофункционални Анти-Въжета и за мобилни устройства от Abs-пластмаса, Здрава к?

Gatuida Car Decor 5 бр., Найлон Помещение, Висящи Поставки за телефони от Полиестер, Различни Многофункционални Анти-Въжета и за мобилни

BGN 6.74

Брой продукти
На склад

Каишка за закачване на камерата - Използване на висококачествени материали, като се използват висококачествени материали, вие ще се чувствате гладка и на допир е особено комфортно, вие ще се влюбите в този материалКАЛЪФ за телефон на веригата-Изработена от материали.ДЪРЖАЧ за фотоапарати - Това са идеални подаръци за дъщери, приятели, съпруги, приятелки, колеги, студенти, учители и др КАИШКА за фотоапарат, може да се разглобява и им е лесно да се ползват.ПРАЗНИЧЕН ПОДАРЪК-Те могат телефон на китката на загубите im Предпоставка включва 5 x ремъците Характеристики -Размер : Около 23,00 X1,00 X0,50 см./9,04 X0,39 X0,20 инча. - Изработена от материали . -Цвят : асорти цветове. -Материал : Полиестер, ABS. - Добра анти-изгубен дизайн, няколко добри подаръци за приятелите си. - Те са идеални за къмпинг, туризъм и спорт. - Те са подходящи за носене на такива елементи, като фотоапарати и мобилни телефони. - вашият телефон не трябва да выскальзывать имате от ръката, така че нещата не са изгубени или повредени.Информация за стоки, Висящи лента за фотоапарат В същото време те са красиви, стилен и много удобен апарт и практични.калъф за телефон на веригата на Тези въжета са направени от материали и подвижни, те са лесни за носене на открито, както и при загуба на мобилни телефони или фотоапарати.

Други функции

Най-добри сделки