.

.

Конферентен говорител Skywin Bluetooth с микрофон - 3 серии Безжична конферентна връзка USB Speakerphone за мобилен телефон и компютър, високо-чувствителен ненасочено 360 ° с шумоп?

Конферентен говорител Skywin Bluetooth с микрофон - 3 серии Безжична конферентна връзка USB Speakerphone за мобилен телефон и компютър,

BGN 26.24

Брой продукти
На склад

[ГОВОРИТЕЛ за конферентна връзка BLUETOOTH С микрофон] - говорител Ни за конферентна връзка Skywin Bluetooth с микрофон ще ви помогне да се съсредоточи върху работата конферентни системи, без да се разсейва, когато възникнат никакви проблеми, като технически проблемиМикрофон и говорител за конферентната масата лесно могат да се настройват за конферентни разговори и интернет-разговори и не се нарушава при свързване на микрофон и говорител, Bluetooth до компютър чрез USB или Bluetooth pair. [АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ] - Този конферентен говорител и микрофон оборудвани с акумулаторна батерия, която може да се ползва до 5 часа в режим на разговор и до 300 часа в режим на готовност микрофон и говорител. [СТАБИЛНИ конференция s. [Сверхпрочная съвместимост] Благодарение на тези компютърни високоговорители с микрофон сега можете да лесно да се провеждат конференции, съвместими с Zoom, Skype, Google Hangouts и други.Идеален за домашния офис, онлайн уроци и бизнес пътувания!.

Други функции

Най-добри сделки