.

.

TOYANDONA 4 БР. Бебешки Дрънкалки За никнене на млечни Зъби, Дрънкалки за домашни Любимци, Играчки, Детски Камбанка, Тропане, Детски Мультяшные Дрънкалки, Играчки-Топка, ?

TOYANDONA 4 БР. Бебешки Дрънкалки За никнене на млечни Зъби, Дрънкалки за домашни Любимци, Играчки, Детски Камбанка, Тропане,

BGN 16.12

Брой продукти
На склад

ИГРАЧКА за никнене на млечни зъби - Развива у децата визуално-моторна координация, слуха и чувството за допир, както и мотивира детски музикален талантПРЪСТЕНИ за разклащане - Обмислени до най-малкия детайл, за да се даде тази играчка-погремушке шик, сладък и очарователен вид.Дрънкалка с детски пръстен - цялата повърхност гладко полира, да не се тревожи за това, че бебето поранит дръжки.Бебешки дрънкалки за никнене на млечни зъби - приятен външен вид, прост дизайн и забавни игри даде на вашето дете приятни впечатления от играта.УСПОКОЯВАЩА играчка - Забавен дизайн със светлина и функция на пеене, осигурява безкрайно забавление.ИГРАЧКА за никнене на млечни зъби - Развива у децата визуално-моторна координация, слуха и чувството за допир, както и мотивира детски музикален талант.ПРЪСТЕНИ за разклащане - Обмислени до най-малкия детайл, за да се даде тази играчка-погремушке шик, сладък и очарователен вид.Дрънкалка с детски пръстен - цялата повърхност гладко полира, да не се тревожи за това, че бебето поранит дръжки.Бебешки дрънкалки за никнене на млечни зъби - приятен външен вид, прост дизайн и забавни игри даде на вашето дете приятни впечатления от играта.УСПОКОЯВАЩА играчка - Забавен дизайн със светлина и функция на пеене, осигурява безкрайно забавление.Осъществяване списък 4 x детски играчки за никнене на млечни зъби Особености - Захранва от батерия : 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) - Това е играчка за ръкостискане ще доведе детето си в света на музиката, ще му помогне да научи нещо ново. - Идеален подарък за дете на рожден ден, Коледа, детски душ, нова година, празник, фестивал или друг специален ден. - Цвят : жълт - Развива у децата визуално-моторна координация, слуха и чувството за допир, както и мотивира детски музикален талант. - Материал : пластмаса Размер : 22,00 X7,50 X6,00 см / 8,65 X2,95 X2,36 инча. - Забавен дизайн със светлина и функция на пеене, осигурява безкрайно забавление. - Развитие на играчка, прост дизайн с ярки цветове, лесно привлича вниманието на децата.Описание на продукта Децата ще се радвате на тази развитие на музикална играчка.Помогнете на бебето да научите звук и тоналност и дайте воля на неговата музикална творчество.Играчка за ранно обучение на деца, да ни води за подобряване на тяхното интелектуално развитие и музикален талант.

Други функции

Най-добри сделки