.

.

Yarnow Тенджери Пот 4 бр. Пластмасова Кошница за Цветя с Дръжки Декоративна Подарък Кошница Кошница За Съхранение на Пикник Кошница с шоколадови Бонбони за Сватба Зак?

Yarnow Тенджери Пот 4 бр. Пластмасова Кошница за Цветя с Дръжки Декоративна Подарък Кошница Кошница За Съхранение на Пикник Кошница с шоколадови

BGN 7.22

Брой продукти
На склад

Идеален за съхранение на цветя или листенца от розиНаправете така, че вашият екскурзия до олтара да се запомни за дълго!.Подходящ е за банкет, партита и други официални събития.Лесен и удобен за переноске.Добавете от чара на вашата сватба и направете си романтична и поэтичной.Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Описаниеэто цвете кошница с красив дизайн за сватбената шествие.Кошница с цветя ще създаде една романтична атмосфера, която търсех.Тази цвете кошница може да добави очарование на вашата сватба.Той е разработен за провеждане на сватби, банкети, на домашни и други тържества.Характеристики - Цвят : Червен, Жълт, Бял, зелен.- Размер : около 24x13x11,5 виж Опаковката включва 4 кошници за цветя.

Други функции

Най-добри сделки