.

.

Вратата се запушва за proofer детска тест KidDough За тесни точки на пръстите | Защита от случайно заключване и захлопывания врати за деца, Бебета, деца, домашни любимци (C-о?

Вратата се запушва за proofer детска тест KidDough За тесни точки на пръстите | Защита от случайно заключване и захлопывания врати за деца,

BGN 3.60

Брой продукти
На склад

✔ ЗА ГРИЖОВНИ И ЛЮБЯЩИ РОДИТЕЛИ - Децата са любопитни и искат да изследват всичкоКато родители, ние сме длъжни да се грижат за безопасността на околната среда. Вратите щитове Kid Dough помагат за защита на пръсти на вашето дете от тесни точки при отваряне или затваряне на вратата, както и при стуке поради вятъра. ✔ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - просто плъзнете вратата прислужници по ръба на вратата е достатъчно висока, така че те са били недостъпни за деца.Когато те не се използват, позволете на детето си да поиграят с тях или просто да се мотае капаче за тесни точки на пръстите върху дръжката на вратата. ✔ ПЛЪТЕН и ЗАВЛАДЯВАЩ КАЦАНЕ - Вратата панел Kid Dough улавя странична врата, като същевременно осигуряват стегнато.Благодарение на гъсто засаждане на врати огради не падне и не се плъзга, а оттам ще спести вашето дете или детски пръсти и четка от случайно тесни точки. ✔ Е изработен от качествени и безопасни за ДЕТЕТО МАТЕРИАЛИ - Изработен от лека, гъвкава и нетоксична, мека пяна EVA и идеално за това, че детето ви не случайно се оказа заключена в стаята.Точно кучето или котката може свободно да разгуливать, не застревая в стая затварящ за тях врати. ✔ ЗА ГРИЖОВНИ И ЛЮБЯЩИ РОДИТЕЛИ - Децата са любопитни и искат да изследват всичко.Като родители, ние сме длъжни да се грижат за безопасността на околната среда. Вратите щитове Kid Dough помагат за защита на пръсти на вашето дете от тесни точки при отваряне или затваряне на вратата, както и при стуке поради вятъра. ✔ ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - просто плъзнете вратата прислужници по ръба на вратата е достатъчно висока, така че те са били недостъпни за деца.Когато те не се използват, позволете на детето си да поиграят с тях или просто да се мотае капаче за тесни точки на пръстите върху дръжката на вратата. ✔ ПЛЪТЕН и ЗАВЛАДЯВАЩ КАЦАНЕ - Вратата панел Kid Dough улавя странична врата, като същевременно осигуряват стегнато.Благодарение на гъсто засаждане на врати огради не падне и не се плъзга, а оттам ще спести вашето дете или детски пръсти и четка от случайно тесни точки. ✔ Е изработен от качествени и безопасни за ДЕТЕТО МАТЕРИАЛИ - Изработен от лека, гъвкава и нетоксична, мека пяна EVA и идеално за това, че детето ви не случайно се оказа заключена в стаята.Точно кучето или котката може свободно да разгуливать, не застревая в стая затварящ за тях врати.

Други функции

Най-добри сделки