.

.

4 Опаковки Notepad за рисуване Диаманти формат А5 в Кожена подвързия с Диамант сверлом със специална форма 50 Листа САМ Diamond Art 5D Cross Stitch Journal Book Чиста хартия (серия Flowers)

4 Опаковки Notepad за рисуване Диаманти формат А5 в Кожена подвързия с Диамант сверлом със специална форма 50 Листа САМ Diamond

BGN 12.99

Брой продукти
На склад

Популярни теми : Бележник, албум за рисуване, дневник, кристали, изобретательное занаят за производство на лакове, използва се смолата, уникален блясък полимерни пайети ослепителен, грее светлината, това е най-популярната украса със собствените си ръце в моментаБЕЛЕЖНИК ЗА ИЗГОТВЯНЕ на ДИАМАНТИ със СОБСТВЕНИТЕ си РЪЦЕ и С НЕЗАВЪРШЕНА ПОКРИТИЕ : Размери : 8.59 см, Тегло : 180 г, Формат А5; 100 страници (50 листа); страница Формат : нормален / празен; Корица : твърда и здрава кожена подвързия.КАКЪВ ЧУДЕСЕН подарък: Записная книжка за рисуване с диаманти Благодарение на творческо комбиниране на диамантения модел и директорите се получава красива записная книжка за рисуване с диаманти.Домашно приготвени бои и бележник ни носят удоволствие.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази тетрадка се използва като празен бележник за рисуване, тетрадка за бележки, бизнес-дневник за студенти, спирално книга, списание, отговарящ на вашите многобройни нужди.Той е лек, лесно се носи с себе си, и той осигурява голямо удобство в живота си.ПРЕДИМСТВА : Мека корица и дизайн с извити ъгли, лесен и здрави, идеални за деца и възрастни от всички възрасти.Технически характеристики : Материал : Книга + кристали от смола на специални форми на Размера на тренировка : 210x150x10 мм / 8,27x5,91x0,4 инча Тип на диаманта са : Част от тренировки САМ диамантена живопис етапи на производството : 1. Отворете опаковката и извадете от книгата на диаманти и инструменти. Проверете кодекс брой диаманти и съответния символ. Сложи и диаманти в пластмасов калъф.Отстранявайте капака на точното място, за да праха да не се удари в други лепкави детайли. Залепете диаманти дръжка към съответната символ на корицата. След като всички области на знака ще бъдат покрити ромбоиди, използвайте книга или ръка, да се притискат диаманти, така че те да са трайни.В пакета е включено : 4 X Бележник за рисуване с диаманти 4 X Инструмент за рисуване с диаманти (дръжка за пробиване, която ускорява процеса на плоча, диамант) Забележка : 1. Моля, не натягивайте прозрачна хартия на корицата на книга, един път, първо се откъснете си половина, за да се защити от лепкавост. Моля, не поставяйте диаманти в места, до които децата могат лесно да получат достъп.Диамант несъедобен.Децата под 3 години не може да играе, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.

Други функции

Най-добри сделки