.

.

Jamgoer 300A Шинопровод Тежкотоварни Модулен Дизайн Разпределителен блок захранване 12 В 24 В 48 vdc Шинопроводная кутия с 4X M8 (5/16) Клеммные Подложки за батерията, Морски Авт?

Jamgoer 300A Шинопровод Тежкотоварни Модулен Дизайн Разпределителен блок захранване 12 В 24 В 48 vdc Шинопроводная кутия с 4X M8

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

→[Размери} : Размери блок за свързване на батерията (Д x Ш x В) : 138 x 69 x 445 mm (5,433 "x 2,72"x 1,75").Размер на шипове : M8 (5/16 инча). →[Високо качество] : Материал гуми : Прът е изработен от месинг с никелово покритие, който има добри электропроводящими характеристики и е устойчива на корозия.Основата изработено от подсилена нейлоном фибростъкло за защита на вашата сигурност, осигурява по-голяма механична здравина и трайност. →[Водоустойчив и прахоустойчив] : Това е продукт с четири подвижни странични пластини и изолирана задния капак, предназначени за защита от дъжд и прах, както и от ерозия на въздух и морска вода. →[Уникален дизайн] : Основа има нескользящую гъба, което увеличава устойчивостта.А празно място за запис на върха позволява лесно да се поставя етикет на всяка клонка. → [Лесен монтаж] : Определяне на повърхностна перка, четири монтажни дупки улесняват инсталирането на тази клеммной подложки във всяко положение.Подвижни прозорци за неограничено публикуване.Размери на продукта се измерват ръчно, и може да има грешки.Снимките са направени в естествената си форма, но поради осветление и показване на изображенията, които виждате, може да има малки хроматичната аберация.Това е неизбежно, моля, разберете!.Jamgoer е специализирана в продукти и решения за аксесоари 3 C / автомобилната индустрия products.to удовлетворяйте на различни нужди на клиентите.Ние добре разбираме, че качеството - това е само предпоставка за успешна марка.Нашите колеги са строго контрол на всеки производствен процес в съответствие с оригинален дизайн на продукта, като производителност, качество на изработка, издръжливост и т. се Основа и корпус изработени от найлон, подсилена със стъклени влакна, за осигуряване на механична якост и издръжливост.Устойчивост на високи и ниски температури е добра огнестойкостью.Нескользящая гъба се използва-долу за увеличаване на триене и подобряване на стабилността на шинопровода.

Други функции

Най-добри сделки