.

.

VAMSII Диабетна Чанта Diabadass Комплект за оцеляване Чанта Забавен Диабетический Калъф за съхранение Type One T2 Чанта за организиране на съхранение (Диабет не е съвсем бял)

VAMSII Диабетна Чанта Diabadass Комплект за оцеляване Чанта Забавен Диабетический Калъф за съхранение Type One T2 Чанта за организиране

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

⚪Материал : калъф за инсулин е изработена от висококачествен полиестер, мек и траенВодоустойчив холщовая чанта с цип, с вдъхновяващ цитат и красив принтом на повърхността. ⚪ Размер : размери на чанта за лекарства за лечение на диабет тип 1 е 16 * 23 см, моля, се допуска отклонение в размерите на 1-2 см от ръчно измерване. ⚪ Двустранен дизайн : Преносима чанта за диабет T1 за пътуване, работа, обучение.Носете със себе си Инсулиновые химикалки, тест-ленти, глюкометр. ⚪ Чудесно за диабетици, с чувство за хумор и мотиватор по-често носят със себе си провизии.Чудесно начало на разговор и забавен подарък. ⚪ Този забавен калъф за диабет консумативи е най - добрият приятел за туристите, страдащи от диабет, жителите на общежития колежи или просто обикновени хора, страдащи от диабет в пътя.Той е издръжлив и водоустойчив, за да се запазят всички тези диабет аксесоари сухи от външни фактори. ⚪Материал : калъф за инсулин е изработена от висококачествен полиестер, мек и траен.Водоустойчив холщовая чанта с цип, с вдъхновяващ цитат и красив принтом на повърхността. ⚪ Размер : размери на чанта за лекарства за лечение на диабет тип 1 е 16 * 23 см, моля, се допуска отклонение в размерите на 1-2 см от ръчно измерване. ⚪ Двустранен дизайн : Преносима чанта за диабет T1 за пътуване, работа, обучение.Носете със себе си Инсулиновые химикалки, тест-ленти, глюкометр. ⚪ Чудесно за диабетици, с чувство за хумор и мотиватор по-често носят със себе си провизии.Чудесно начало на разговор и забавен подарък. ⚪ Този забавен калъф за диабет консумативи е най - добрият приятел за туристите, страдащи от диабет, жителите на общежития колежи или просто обикновени хора, страдащи от диабет в пътя.Той е издръжлив и водоустойчив, за да се запазят всички тези диабет аксесоари сухи от външни фактори.Всеки пакет съдържа съобщение и е от особено значение за получателя.Това е посланието им помага да бъдем силни, да се чувстват връзка със семейството или приятелите си и осъзнава какво е топлина от дълбините на техните сърца.Подарък за дъщеря си, подарък за сестра, подарък за майка, подарък за внучки; подарък за жена, подарък за приятелка; подаръци за леля, подаръци за племенници, подаръци за братовчеди и сестри; Подаръци за шаферките, подаръци за дъщеря отиде, подаръци за свояченицы, подарък за тъща; Подаръци за приятели, подаръци за колеги, подаръци за учителите, подаръци за завършил, подаръци за лидер, подаръци за шефа, и т.

Други функции

Най-добри сделки