.

.

Toddmomy 50 Листа, Спортен Тампон за очите Преносими Вентилатори Етикети За любителите на Лакросса Многофункционална Стикер За Очите Затемняющие Стикери Стикер за Бас?

Toddmomy 50 Листа, Спортен Тампон за очите Преносими Вентилатори Етикети За любителите на Лакросса Многофункционална Стикер За

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

PVC Спортни накладки за очите : Моля, дръжте повърхност поддържат чисти, за да стикери за очи може да работи добре.Залепваща спортна превръзка на очите : Осигурете вас достатъчен брой етикети на очите, които ще бъдат полезни партньори в спортни игри.Стикер за Софтбольного на Очите : Препоръчително е първо да изчистите кожата си, за да може водата или маслото не са оказали влияние върху вискозитета на стикери.Стираемые етикети с ивици за очи са направени от добър материал PVC, който може да бъде износостойким и практичен за употреба. етикети със спорт етикети : това е добър начин да се даде на вашия образ и вашите команди някакъв характер.Той стираемый и за многократна употреба, който след написването можете да избършете с кърпа, напоена с вода.Тъмно кестеняво етикети за очите : тези спортни стикери са широко популярни в спортни дейности за момчета, деца и младежи, като футбол, бейзбол, софтбол, лакрос и така нататък.Списък на пакетите 50 x листа стикери Характеристики -Забележка : Всеки лист включва 10 парчета удобни ленти за очи. -Материал : стикер за бейзбол очите от PVC -Размер : 4,50 X2,00 X0,10 см / 1,77 X0,79 X0 лента за очите. -Цвят : черен компактни етикети за фен -стираемые и за многократна употреба, които можете да избършете с кърпа, напоена с вода, след написването на етикети за очите. -Това е добър начин да се добави някакъв характер на подбадривающим наклейкам за вас и вашите команди. -Това е достатъчно за използването и за подмяна, и можете да използвате бял молив, за да нарисува себе си с модели или думи, които ви харесват. -Препоръчва се първо да изчистите кожата си, за да може водата или маслото не са оказали влияние върху вискозитета на stickers portable eye strip. -Това могат да бъдат практични подаръци, които можете да споделите със своите приятели или членове на семейството, обичащи спорта, празни етикети за феновете.Описание на продукта Аксесоари за феновете - чудесен начин да се даде на вашия стил и вид на вашия екип характер. етикети за спортни етикети Стираемые етикети с ивици за очи са направени от добър материал PVC, който може да бъде здрав, износостойким и практичен за употреба. преносим лента за очите Можете да използвате бял молив, за да напишете на етикета всичко, което искате да изразите своята страст.

Други функции

Най-добри сделки