.

.

BESTOYARD Детски бижута Органайзер, 5 опаковки, поставка за бижута, самостоятелен бижутериен багажник, декоративна закачалка за бижута, пръстени, държач за показване, М?

BESTOYARD Детски бижута Органайзер, 5 опаковки, поставка за бижута, самостоятелен бижутериен багажник, декоративна закачалка за бижута,

BGN 33.20

Брой продукти
На склад

смолаКОВЧЕГ за бижута : Класически и изтънчен дизайн, модел може да е идеално се комбинира с вашите различни стилове часа.Притежателите на бижута-манекени : Този изключителен органайзер за бижута може да се превърне в чудесен подарък за специални поводи или на фестивала.И това е идеално подхожда за жени и момичета, вашето семейство и приятели. поставки за колиета : идеален за демонстрация на бижута, кристали, подаръци и малки предмети в магазина, стъклена витрина и на търговските изложения.ПОКАЗВАНЕ на БИЖУТА КУЛА : той чудесно показва вашите обеци, благодарение на иновативни дизайн и деликатни майсторство.ПОСТАВКА за БИЖУТА ДЪРВО : Не си украса от легла, в хола, както и украса за вашия дом.Списък на пакетите 5 x поставка за бижута Функции - един Класически и изтънчен дизайн, модел може да е идеално се комбинира с вашите различни стилове часа. - Създаване на удобство за вашето сутрешно преобличане и организация, преди да вземат душ или да отидеш на сън. - Широко се използва.Много добре се показва в светлината на прожекторите, на тезгяха или в стъклена витрина. - Материал : смола, желязо, плат. - Не си украса от легла, в хола, както и украса за вашия дом. - Простотата и елегантността се съчетават с повечето бижута и обици на ушите.Подчертайте качество на изработка и дизайн на вашите бижута.Описание на продукта Този рафтове за съхранение може да се съхранява и показва различни бижута, като например часовници, колиета, гривни и т. нежен и модерен дизайн, може да се използва като рафтове за изложбата на стоки и прекрасно украшение за дома.Идеален за настаняване на скрин, в килера, на нощното шкафче, тоалетката масичката в хола, банята и спалнята.

Други функции

Най-добри сделки