.

.

Hemoton 6шт Банка за Крема с Глазура Стъклени Улични Контейнери Банка За Мазила Метални Контейнери за Тоалетни принадлежности За Пътуване Контейнери за Тоалетни прин?

Hemoton 6шт Банка за Крема с Глазура Стъклени Улични Контейнери Банка За Мазила Метални Контейнери за Тоалетни принадлежности За Пътуване

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

стъклоКонтейнер за масло : Портативни размери, подходящи за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване или просто за ежедневна употреба у дома.Контейнери за тоалетни принадлежности : Достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди при пътуване или домашна употреба.Металик спрей : Изисканият и удобен дизайн, лесен за переноске, лесен за използване, улеснява опаковка в пътя.Контейнери за балсам за устни : Компактни кутии за съхранение на козметика, изискан и интелигентен дизайн, внимателно разработени за съхранение на козметика.Празни алуминиеви кутии : Подходящи за повечето козметични средства, кремове, лосиони, за момиче, приятелки.Контейнер за масло : Портативни размери, подходящи за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване или просто за ежедневна употреба у дома.Контейнери за тоалетни принадлежности : Достатъчно количество може да отговори на вашите различни нужди при пътуване или домашна употреба.Металик спрей : Изисканият и удобен дизайн, лесен за переноске, лесен за използване, улеснява опаковка в пътя.Контейнери за балсам за устни : Компактни кутии за съхранение на козметика, изискан и интелигентен дизайн, внимателно разработени за съхранение на козметика.Празни алуминиеви кутии : Подходящи за повечето козметични средства, кремове, лосиони, за приятелката ти приятелки. В комплекта са включени 6 х бутилки за крема Характеристики -Размер : 5.08 X1 Бутилка за крема. -Цвят : Прозрачно бурканче за крем "самолет" -Материал : стъкло празни алуминиеви кутии висока белота - Преносими с размери, подходящи за пътуване, къмпинг, бизнес пътуване или просто за ежедневна употреба у дома кутия за масло за тяло. - Изработен от стъкло материал, практичен и траен в рамките на определен период на употреба на метален контейнер. - Практичен за използване и удобен дизайн, достатъчно за използването на стъклени бутилки за крема. - Буркан с капак, практичен козметичен подарък за вашите приятели, момичета, семейства и така нататък прозрачен козметични саксия. - И опаковка идеален за съхранение на бутилки за шампоан, балсам, лосион, крем, етерични масла, козметика и т. множество бурканче за крем.Информация за продукта Стъклен буркан за съхранение Изработени от качествени материали за по-дълга употреба.Буркан за съхранение на козметика Е събирането на празни бутилки за крема малък капацитет.

Други функции

Най-добри сделки