.

.

DongCoh 12 бр., Меки Играчки за Великденски Яйца, Пълнители за Великденски Кошници, Подаръци за Облекчаване на Стреса, Играчки за Деца, Великденски Лов На Яйца, Сувенири ?

DongCoh 12 бр., Меки Играчки за Великденски Яйца, Пълнители за Великденски Кошници, Подаръци за Облекчаване на Стреса, Играчки за Деца,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? Суперценная опаковка : комплектът включва 12 бр великденски яйца 12 дизайнах.Чудесна алтернатива на конфетам и подходящ за игри в пасхалната лов за яйца. ? Материал и размер : Нашите великденски меки играчки са направени от мека полиуретанова материал, нетоксични, безопасни, омекнат, приятни на допир и дълготраен при употреба.Всяка игрушечное яйце за стрес е с размер около 1,57 "х 2,55", че по същия начин наистина яйце. ? Великденски играчки за облекчаване на стреса : Нашите великденски сжимающие играчки - идеално средство за облекчаване на тревожност и стрес.Те са меки и бавно ще се върне към първоначалната си форма, след като сте ги сожмете, че може да подобри кръвообращението на ръцете.Яйца от стреса са подходящи за деца и възрастни, за да се намали стреса и да се успокои. ? Широко приложение : Великденски яйца са идеални за игра "Лов на великденски яйца", пълнители великденски кошници, великденски подаръци, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, готини награди, модни награди, подаръци за великден парти или като детски играчки-изненади за облекчаване на стреса, за да даде отдушник на емоциите. ? - Добри великденски подаръци : Пълнители за великден яйцата са много подходящи за деца, момичета, момчета, деца.Крият тези великденски яйца в ъгъла на двора или на тревата.Децата ще са щастливи да ги намерите.Ярки и разноцветни яйца рохко ще пролетен аромат. (Забележка : Моля, обърнете внимание на децата си по време на игра и не поставяйте ги в устата си). ? Суперценная опаковка : комплектът включва 12 бр. великденски яйца 12 дизайнах.Чудесна алтернатива на конфетам и подходящ за игри в пасхалната лов за яйца. ? Материал и размер : Нашите великденски меки играчки са направени от мека полиуретанова материал, нетоксични, безопасни, омекнат, приятни на допир и дълготраен при употреба.Всяка игрушечное яйце за стрес е с размер около 1,57 "х 2,55", че по същия начин наистина яйце. ? Великденски играчки за облекчаване на стреса : Нашите великденски сжимающие играчки - идеално средство за облекчаване на тревожност и стрес.Те са меки и бавно ще се върне към първоначалната си форма, след като сте ги сожмете, че може да подобри кръвообращението на ръцете.Яйца от стреса са подходящи за деца и възрастни, за да се намали стреса и да се успокои.

Други функции

Най-добри сделки