.

.

FLYINGSEEDS 4 опаковки Сензорни играчки, Комплект за пълнене на Великденски Кошници, Меки Топки за облекчаване на стреса, Играчки-Неспокойни за облекчаване на тревожнос?

FLYINGSEEDS 4 опаковки Сензорни играчки, Комплект за пълнене на Великденски Кошници, Меки Топки за облекчаване на стреса,

BGN 5.99

Брой продукти
На склад

?【Комплект от 4 опаковки сжимающих играчки 】 Включва в себе си 2 опаковки от сензорни стресови топки под формата на еднорог и 2 опаковки на тренажор за улавяне с формата на поничка ?【Прекрасен и богат на функции】 Уникална фраза не само осигурява приятен външен вид, но и отговаря на различни сензорен изисквания. ?【Забавлявай се и релаксирайте】Сжимающие топки, пълни с водни топки, меки, можете да ги дърпа произволно, те са идеални за релаксация на мозъка, помагат да се съсредоточи и намаляване на стреса. ?【Pop it and Exercise】 Симулатори pop grip - това не е само поп-играчки-неспокойни, те също можете да използвате, за упражнения в китките, дланите и пръстите на ръцете. ?【Издръжлив и лесен за почистване】 Този набор от играчки, изработени от висококачествени материали, безопасни, действително нетоксичен, трайни и за еднократна употреба.Те са лесни за почистване, а лек мирис може да се елиминира, проветрив ги в продължение на няколко часа. ?【Невероятен подарък и награда】 идеален за великденски подаръци, подаръци за партита, училищни награди, карнавали, наградни кутии, пълнители за отглеждане, торбички за подаръци.Това е най-добрият избор за деца с аутизъм или ADHD. ?【Комплект от 4 опаковки сжимающих играчки 】 Включва в себе си 2 опаковки от сензорни стресови топки под формата на еднорог и 2 опаковки на тренажор за улавяне с формата на поничка. ?【Прекрасен и богат на функции】 Уникална фраза не само осигурява приятен външен вид, но и отговаря на различни сензорен изисквания. ?【Забавлявай се и релаксирайте】Сжимающие топки, пълни с водни топки, меки, можете да ги дърпа произволно, те са идеални за релаксация на мозъка, помагат да се съсредоточи и намаляване на стреса. ?【Pop it and Exercise】 Симулатори pop grip - това не е само поп-играчки-неспокойни, те също можете да използвате, за упражнения в китките, дланите и пръстите на ръцете. ?【Издръжлив и лесен за почистване】 Този набор от играчки, изработени от висококачествени материали, безопасни, действително нетоксичен, трайни и за еднократна употреба.Те са лесни за почистване, а лек мирис може да се елиминира, проветрив ги в продължение на няколко часа. ?【Невероятен подарък и награда】 идеален за великденски подаръци, подаръци за партита, училищни награди, карнавали, наградни кутии, пълнители за отглеждане, торбички за подаръци.

Други функции

Най-добри сделки