.

.

Четка за грим SOLUSTRE Силиконовата Четка за грим, Тампон За Почистване на Мат за измиване на Козметични Четки Преносима Четка-Чистач Четка Гъба Подложка За Измиване Ч?

Четка за грим SOLUSTRE Силиконовата Четка за грим, Тампон За Почистване на Мат за измиване на Козметични Четки Преносима Четка-Чистач

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

- материал : Чистящая уплътнение, изработени от най-добри практики, силиконов материал, който е - : Мек силиконов материал го прави, а изпъкнали текстура осигурява ефективен ефект на почистване. -Лесна употреба : лесно и практично, която може да се направи почистване на средства за грим удобно и бързо. -Идеалният подарък за тези, които обичат грим, това е добър избор за подарък, и той им се радвате. -Изящна изработка производство : чистящая възглавница е мека и удобна и не се деформират четката.Описаниеэто подложка за почистване на козметичните четки.С негова помощ вие лесно можете да изтриете грим, но четката за грим, намазана с масло за секунди.Направете жени и момичета от всички възрасти, добър избор на подаръци, за да ги изненада.Дюза за почистване на козметичните четки са много подходящи за почистване на различни козметични зъби, като четка за лицето или очите.Характеристики - Цвят : розов Материал : силикон Размер : 12,00 X9,00 X1,60 см; 4,72 X3,54 X0,63 инча - материал : Чистящая уплътнение, изработени от най-добри практики, силиконов материал, който е.- : Мек силиконов материал го прави, а изпъкнали текстура осигурява ефективен ефект за почистване.-Лесна употреба : лесно и практично, която може да се направи почистване на средства за грим удобно и бързо.-Идеалният подарък за тези, които обичат грим, това е добър избор за подарък, и той им се радвате. -Изящна изработка производство : чистящая възглавница е мека и удобна и не се деформират четката.Пратката включва 1 x подложка за почистване на кисточек за грим.

Други функции

Най-добри сделки