.

.

FOMIYES 2 Двойки от Аксесоари за коса, Аксесоари за малки момичета, Аксесоари за коса за момичета, Щипки за коса за момичета, Панделки за момичета, Панделки за коса, Панд?

FOMIYES 2 Двойки от Аксесоари за коса, Аксесоари за малки момичета, Аксесоари за коса за момичета, Щипки за коса за момичета,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

ДЕТСКА шнола за коса - подходящи за ежедневието на децата, а също така може да бъде украшение прически за селското стопанство и ролеви игриПрическа с лъкове за коса - подходящи за ежедневието на децата, а също така може да бъде украшение прически за селското стопанство и ролеви игри.СЪОТВЕТСТВИЕ за МОМИЧЕТА - Можете да дадете на тези щипки за коса на своите деца.Те много се хареса тази сладка шнола за коса.Аксесоари за детски коса - прическа за момичета, украсени с лъкове, прави детето по-скъп.СЪОТВЕТСТВИЕ за коса за момичета-деца - Украса фиби, във формата на бантика изглежда много сладък, с негова помощ можете да създавате различни прически за деца.Осъществяване списък 2 двойки заколок за косата Характеристики -Цвят : розов лъкове за деца -Материал : велур, метални лъкове за момичета Размер : 8,00 X7,00 X2,00 см / 3,14 X2,75 X0 щипки за коса-лъкове за коса. -Скоба може добре да закачите на косата, тези щипки за коса-лъкове за коса за момичета са много подходящи за детски прически за малки момичета. -В допълнение към това, че той е подходящ за ежедневието на вашето дете, той също може да се използва ролеви партита, коледни, хэллоуинских и т. луках за малки момичета. -Тези щипки за коса с бантиком могат лесно да се комбинират с детски дрехи и различни детски фиби за снимки и изказвания. -Можете да дадете на тези щипки за коса на своите деца.Те много ще се зарадват на тези прекрасни фиби за коса с бантиком. -Украса щипки за коса с бантиком изглежда много сладък, че може да се използва за създаване на различни прически за детски заколок с бантиком.Информация за Товарахаксессуары за коса за малки момичета Вие все още търсите красиви фиби за малката момичета?Вие все още търсите щипки за коса, които можете да използвате като подпори за фотосесия за момичета?Нашите фиби за коса са много подходящи за снимки и декорация на партита и очарователен външен вид ще си момиче от тълпата.

Други функции

Най-добри сделки