.

.

Калъф За Подлакътник на инвалидна количка Tookie Power, Водоустойчив Калъф За Джойстик, Здрав Прозрачен Дъждобран За Джойстик Електрическа Инвалидна Количка, Защитен К?

Калъф За Подлакътник на инвалидна количка Tookie Power, Водоустойчив Калъф За Джойстик, Здрав Прозрачен Дъждобран За Джойстик Електрическа

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

【Материал】 : джойстик Капачка за инвалидна количка с електрически люк /Водоустойчив защитен калъф за джойстик за инвалидна количка : Защитен калъф за джойстик за инвалидна количка е изработена от висококачествена водоустойчива материя Оксфорд и прозрачна пластмасова материя, водоустойчиви и дълготрайни, в продължение на дълго времеМожете винаги да подлакътник инвалидна количка суха, вали дъжд или не. 【Проста защитна възглавница за джойстик за възрастните хора】 : Лесен монтаж и демонтаж на всички.Регулируема горната част на джойстика осигурява безплатно използване. 【Функция】: Водоустойчив джойстик за инвалидна количка с електрически люк / кутията за управление спестява вашите елементи на управление на сухи и топли ръце.С регулируема магически каишка е подходящ за повечето хора. 【Видим】При използване на капачки лост в процеса на експлоатация елементите за управление са все още видими.Делото лост се побира на върха на елементи за управление, след това ръцете изтича в дупките за нормална работа. 【Предпоставка включва】 : 1 бр. x калъф за джойстик за инвалидна количка с електрически люк, размер (приблизително) : 25*15 см, с регулируема лента подходящ за повечето размери инвалидна количка с електрически люк. 【Материал】 : джойстик Капачка за инвалидна количка с електрически люк /Водоустойчив защитен калъф за джойстик за инвалидна количка : Защитен калъф за джойстик за инвалидна количка е изработена от висококачествена водоустойчива материя Оксфорд и прозрачна пластмасова материя, водоустойчиви и дълготрайни, в продължение на дълго време.Можете винаги да подлакътник инвалидна количка суха, вали дъжд или не. 【Проста защитна възглавница за джойстик за възрастните хора】 : Лесен монтаж и демонтаж на всички.Регулируема горната част на джойстика осигурява безплатно използване. 【Функция】: Водоустойчив джойстик за инвалидна количка с електрически люк / кутията за управление спестява вашите елементи на управление на сухи и топли ръце.С регулируема магически каишка е подходящ за повечето хора. 【Видим】При използване на капачки лост в процеса на експлоатация елементите за управление са все още видими.Делото лост се побира на върха на елементи за управление, след това ръцете изтича в дупките за нормална работа. 【Предпоставка включва】 : 1 бр. x калъф за джойстик за инвалидна количка с електрически люк, размер (приблизително) : 25*15 см, с регулируема лента подходящ за повечето размери инвалидна количка с електрически люк.

Други функции

Material:
Artificial Leather+plastic
Color:
black
Size(approx):
25*15cm
Package:
1 pc x Power wheelchair arm joystick cover:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 1-2 cm differences due to manual measurement. :
Най-добри сделки