.

.

Писмо под формата на Червен триъгълник ЧООРО, Тя Вярваше, Че Може, Така че е Направила Гривна като Подарък на Гръцкия Женския обществото (Гривна от 26 букви)

Писмо под формата на Червен триъгълник ЧООРО, Тя Вярваше, Че Може, Така че е Направила Гривна като Подарък на Гръцкия Женския обществото

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Материал : Неръждаема стомана, хипоалергичен сплав, не ръждясва, не променя цвета си и не накърняват или не съдържа олово и никелОпаковка : Тази гривна ще пристигне в бархатном торбата, готови за връчването на подаръка.Изискана опаковка, за по-бързото транспортиране, не трябва да се безпокоите за повреди по време на транспорта. Размер : размерът на гривната може да се регулира по желание, което е подходящо за всякакъв размер на китката.Единственият подходящ размер за малка кръгла марка - 2.0 cm, червен триъгълник - 2.0 см, малък слон - 1,0 см * 1,0 см, а на буквите - 0,7 см * 0,7 виж Има и 1913 специален година.Моля, извинете за възможна грешка при ръчно измерване.Всеки има уникален съответният инициал!.Дизайн Концепция : изискан регулируема гривна с перфектни червен триъгълник и оригинална комбинация от суспензии, както и с участието на много години и изтънчен и привлекателен слон - това е най-новото бижу украса за гривни, което си струва скъпо и внимателно е създаден от професионални дизайнери и само за постигане на добри резултати!Това е идеалният подарък за дамите.Благодаря, че посети CHOORO Jewelry.Ние сме специализирани в изработката на изискани бижута.Ако ви хареса този продукт, ние ви предлагаме да го добавите в своя списък с желания още сега, за да можем незабавно да съобщават ви, като само този продукт ще се появи отстъпка.Освен това, можете да натиснете CHOORO в горната част на заглавната лента; можете да намерите повече бижута с високо качество на разумна цена.Ако срещнете някакви проблеми или съвет, моля свържете се с нас свободно по всяко време.Грижа за бижута 1. Избягвайте докосване до химически вещества 2. Избягвайте вземането на душ по време на носенето на 3. Избягвайте удари и надраскване 4. Избягвайте носенето при изпотяване 5.Избършете с мека кърпа 6. Избягвайте носенето по време на сън.

Други функции

Най-добри сделки