.

.

Луксозна Преносима стойка за медицина пипети с регулируема височина, с Чугунным основа с 4 Колела, Стойка за Инфузия за клиника или у дома, 4 кука (Цвят: стил 2)

Луксозна Преносима стойка за медицина пипети с регулируема височина, с Чугунным основа с 4 Колела, Стойка за Инфузия за клиника или у дома,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

♥ 4 куката, максимално натоварване до 8 кг ♥ Полюс регулируеми по височина с помощта на въртящия се винт. ♥ Оборудван с антистатични маневрен ролки, които улесняват преместването на капкомер. ♥ Подходящи за различни потребители и среди, включително и в клиниката, в дома, в общността, в клиника за домашни любимци, салон за красота. ♥ Луксозна поставка за медицина пипети с нисък център на тежестта, която помага за задържане полюс е в равновесие, надеждна основа, здраво и защитено от ръжда. ♥ 4 куката, максимално натоварване до 8 кг. ♥ Полюс регулируеми по височина с помощта на въртящия се винт. ♥ Оборудван с антистатични маневрен ролки, които улесняват преместването на капкомер. ♥ Подходящи за различни потребители и среди, включително и в клиниката, в дома, в общността, в клиника за домашни любимци, салон за красота. ♥ Луксозна поставка за медицина пипети с нисък център на тежестта, която помага за задържане полюс е в равновесие, надеждна основа, здраво и защитено от ръжда. ● Луксозна поставка за медицина пипети с здрава метална основа, с четири защитни адаптери количка - регулира по височина. ● Технически спецификации : Тип : Луксозна поставка за капки Материал : Тръба от неръждаема стомана + чугунени основа на Размера на продукта : Моля, консултирайте се с рисуване размери ● Осъществяване списък : 1 * Луксозна поставка за капки ● Характеристики : -идеален за много приложения. -Най-лесният и стилна, изящна изработка, защита на околната среда и издръжливост, имат по-дълъг живот. -Общ цвета на продукта се поддържа в разумни граници, както и плавни линии, отразяващи красотата на пространството, прости, но не еднотонно, за да ви дадем усещане за приятно. -Подходящи за различни потребители и среди, включително и в клиниката, в дома, в общността, в клиника за домашни любимци, салон за красота. ● Забележка : -Ние продаваме само на един рафт, с изключение на други стоки-Снимка на продукта е физическо изображение, но поради тези фактори, тъй като технологията на снимане, осветлението, настройките на дисплея и други фактори, физически цвят и снимки ще е по-различно, моля, преобладават естествени -измерва се размера на ръка, може да бъде отклонение от 1-2 см!При покупка, моля, изберете размер изделия в съответствие с вашите изисквания и използване на пространството.

Други функции

Най-добри сделки