.

.

Тенис на снежен глобус Victory Creative Кардиналите в оранжерия 8 x 9, музикален златен глобус с кружащимися пайети, захранван от батерия, таймер и USB.

Тенис на снежен глобус Victory Creative Кардиналите в оранжерия 8 x 9, музикален златен глобус с кружащимися пайети, захранван от батерия,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Изработен е от пластмаса Непрекъснато кружение с пайети. Музикална линия, когато тя се намира в музикален режим.Няма музика в режим на таймера. Таймер за включване в 6 часа - изключване на 18 часа.За работа на устройството са необходими 3 алкални батерии тип АА (не са включени в комплекта).Не използвайте акумулаторни батерии.Не смесвайте типовете батерии.Не смесвайте стари и нови батерии.Изработен е от пластмаса. Непрекъснато кружение с пайети. Музикална линия, когато тя се намира в музикален режим.Няма музика в режим на таймера. Таймер за включване в 6 часа - изключване на 18 часа.За работа на устройството са необходими 3 алкални батерии тип АА (не са включени в комплекта).Не използвайте акумулаторни батерии.Не смесвайте типовете батерии.Не смесвайте стари и нови батерии.Тенис на снежен глобус Victory Creative Кардиналите оранжерия 8 "x 9" Музикален блестящ глобус с кружащимися пайети, захранван от батерия, таймер и USB.Фенер Snow Globe е изработен от здрава пластмаса. двигатели непрекъснато се върти пайети в този настолен светильнике snow globe с led подсветка.Изисква 3 батерии C (не са включени в комплекта), 3-позиционен превключвател с таймер включване-изключване, 6 часа е включен, 18 часа изключен.За употреба на закрито. Забележка : Внимателно я обърнете, за да се отслаби блясък, за да се избегне увреждане не встряхивайте.

Други функции

Най-добри сделки