.

.

Mlucos Чанти за Обяд с Анимационни Дизайн За Момичета И Момчета, Изолиран Сладко Обяд-Бокс, Чанта-тоут За Пикник На открито. (6, Един размер)

Mlucos Чанти за Обяд с Анимационни Дизайн За Момичета И Момчета, Изолиран Сладко Обяд-Бокс, Чанта-тоут За Пикник На открито. (6, Един размер)

BGN 5.86

Брой продукти
На склад

【Материал】 : -Изработен от здрав плат Оксфорд, изолация помага за поддържане на топла и студена температура в продължение на деня, подобряване на качеството, свежестта и вкуса на продуктитеЩе бъде по-Добре да се Замразява С помощта на пакета с лед и ще се Подмладяват. 【Размер】:Размера на чантата за обяд 10x8x4 инча / 26x21x11 виж 【Пране】 : - Ръчно пране, да не се избелва, естествено изсушаване на въздуха. 【Производителност] : -Водоустойчив, дишащ.Лек, дебела дръжка, подобрена гладка светкавица.В този преден джоб с размери 8x5 инча, можете да сложите мобилни телефони, портфейл, ключове, карти, зарядни устройства, малки кърпички и всякакви други дреболии. 【Приложими сценарии】 : -Тази чанта-хладилник Добре запазва прохладни напитки и топла храна.Можете да лесно да се постави в пакет, вечеря, леки закуски, напитки или плодове.Този обяд-бокс е подходящ не само за това, за да вземе със себе си в офиса, но и за риболов, Пешеходен туризъм, пикници и други дейности на открито.Можете да Го вземете със Себе си В Еднодневни екскурзии, плажове и спорт.Или вземете със себе си Полезни закуски за семейството Си, Или се насладете на Приятна неделя на пикник. 【Cartoony дизайн】 - Ние сме направили пакет за обяд с анимационни изображение от двете страни и от долната страна.Дайте на Комфорт и преносимост на вашия Семеен пикник.Имаме и повече от дузина различни мотиви : Цветя, Дъга, Пеперуда, Динозавър, Боя за равенство, Звездното небе, Космос, Кола, Череша, на брега на Океана и т.Размера на чантата за обяд : 10 см x 8 см x 4 см / 26 см х 21 см х 11 виж Достатъчно малка, за да се побере в раница за удобно носене.Може да побере кутия за обяд, плодове, закуски.Преден мрежест джоб може да побере купа.Странични джобове за чаши.Подходящи за плажа, училище, офис, пикник, дневно пътуване, следобеден чай, на открито.

Други функции

Най-добри сделки