.

.

KLKCMS Движат изображение, Украса за показване на изображения, Десктоп изкуството за домашен интериор на рафтове и офис на дисплея в кабинета, 8 инча цветове на ?

KLKCMS Движат изображение, Украса за показване на изображения, Десктоп изкуството за домашен интериор на рафтове и офис на

BGN 38.76

Брой продукти
На склад

* МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Непрекъснат поток на рисуване с пясък, може да се освободите от умората от натиска на интересите на работниците и служителите, на студентите и на хората, които дълго работят пред компютъра * ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Пясъчни картини са особено подходящи работниците и служителите, студентите, хората, които дълго работят на компютъра.Чудесен подарък за празници, рожден ден, тържество, годишнина и домашен хозяйствам. * ИЗКУСТВОТО : Използвайте са запечатани стъкло, бесцветную течност, специален пясък и съответното количество мехурчета за създаване на добра картина, всеки от които може да се създаде напълно неповторяющуюся динамична картина, така че вие няма да можете да прехвърляте развитието на интелекта, подобряване на настроението. * Два цвята рамка : използва нова стъклена рамка, здрава и трайна, свежа и лесна, красива и може ефективно да изпълнява функцията на антидавления.Външен вид на модата, който се радва на благосклонностью различни потребителите, толкова по-подходящ за деца. * Внимателно раскрашенный пясък и ясно разграничени нива създават отлични модели с 3 D ефект. * МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Непрекъснат поток на рисуване с пясък, може да се освободите от умората от натиска на интересите на работниците и служителите, на студентите и на хората, които дълго работят пред компютъра. * ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Пясъчни картини са особено подходящи работниците и служителите, студентите, хората, които дълго работят на компютъра.Чудесен подарък за празници, рожден ден, тържество, годишнина и домашен хозяйствам. * ИЗКУСТВОТО : Използвайте са запечатани стъкло, бесцветную течност, специален пясък и съответното количество мехурчета за създаване на добра картина, всеки от които може да се създаде напълно неповторяющуюся динамична картина, така че вие няма да можете да прехвърляте развитието на интелекта, подобряване на настроението. * Два цвята рамка : използва нова стъклена рамка, здрава и трайна, свежа и лесна, красива и може ефективно да изпълнява функцията на антидавления.Външен вид на модата, който се радва на благосклонностью различни потребителите, толкова по-подходящ за деца. * Внимателно раскрашенный пясък и ясно разграничени нива създават отлични модели с 3 D ефект.Описание : - ИЗКУСТВОТО : Използвайте здраво стъкло, бесцветную течност, специален пясък и съответното количество мехурчета за създаване на добра картина, всеки от които може да се създаде напълно неповторяющуюся динамична картина, така че вие няма да можете да прехвърляте развитието на интелекта, подобряване на настроението.

Други функции

- Material:
Glass, Sand ,
- Size:
&;&;25x20x0.5CM/9.84x7.87x0.20 inch,&;23x18.5x0.5CM/9.06x7.28x0.20 inch
Package Includes:
1 Piece&;Dynamic Sand Picture with 2Pieces Brackets:
Най-добри сделки