.

.

Ihaveacar Универсално Странично Крило, Украса Воздуховыпуска Крило, Тампон на Странично калник на задно колело за Benz (Цвят: Лъскаво черен)

Ihaveacar Универсално Странично Крило, Украса Воздуховыпуска Крило, Тампон на Странично калник на задно колело за Benz (Цвят: Лъскаво черен)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Материал】 Странично крило изработено от ABS-пластмаса, трайни и трайни, цветът е траен и не избледнява 【Гъвкавост】 Страничните крила на купето осигуряват пълно покритие и плавно и е плътно до ръба на автомобила. 【Изпълнение】 Спойлер на страничния панел намалява съпротивлението на вятъра и придава стил на каросерията, като придава на вашия автомобил спортен вид. 【Лесна инсталация】 Отзад има залепваща лента, която лесно се инсталира, без да се счупи. 【Забележка】 Не мийте автомобила в рамките на 24 часа след инсталирането на крило, за да получите добра адхезия. странично крило на колата, отдушник, тампон на крило, универсални аксессуарыпакет в комплекта : 2 бр. Тампон на крилото (лява и дясна страна) Приложимост : -(Подходящ за повечето модели автомобили преди покупка, моля, проверете размера, както е показано на снимката!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)- За автомобили седан с купе с 2 врати, 4 врати универсален (подходящ за всички модели!!!!!!!!!!!!!!!!)- Също така подходящ и за други модели, подходящи за повечето модели автомобили, ако не сте сигурни, преди да купите, моля, проверете размера на!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Технически характеристики : Тип : Тампон на крилото (лява и дясна страна) Материал : гума TPU Цвят : карбон/лъскаво черен Местоположение : за страничния ръб на предната врата Инсталация на превозното средство : ляво, дясно, отпред Особености : Приложим за почти всички автомобили Лесна инсталация : лента в задната част, лесен за инсталиране и неразрушающая. Забележка : -Възможни са отклонения в 1-3 см от ръчно измерване.-Моля, вижте нашите снимки и се уверете, че показана детайл изглежда идентично на ваше разположение.

Други функции

Най-добри сделки