.

.

yesyZX WellieSTR 1 бр. (30x20x0,8 см/12x8x3/10 инча) Кожевенный Перфоратор Гумена Тъпо Дъска За Рязане Punch Инструмент За Релеф Защитник на Масата Мека Подложка плавателни съдове на К?

yesyZX WellieSTR 1 бр. (30x20x0,8 см/12x8x3/10 инча) Кожевенный Перфоратор Гумена Тъпо Дъска За Рязане Punch Инструмент За Релеф Защитник

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

♥ Размер на около 30x20x0,8 см /12x8x3/10 см; Дебелина : 0,8 см; брой : 1бр ♥ Изработен е от полиуретан, маслостойких, коррозионностойких, устойчиви на растворителям, висококачествени и устойчиви на стареене на специални материали.♥ Намалете силата на отскок, които работят като буфер.Отличен за защита на вашия удар и стамески. ♥ Публикувано от звук Beat намалена, това може да намали амортизирующую възглавница, за намаляване на шума. ♥ Чудесно за дыроколов, инструменти за щамповане и нож за рязане на кожа.Използва се за рязане на кожата, без увреждане на ръба. ♥ Размер на около 30x20x0,8 см /12x8x3/10 см; Дебелина : 0,8 см; брой : 1бр. ♥ Изработен е от полиуретан, маслостойких, коррозионностойких, устойчиви на растворителям, висококачествени и устойчиви на стареене на специални материали.♥ Намалете силата на отскок, които работят като буфер.Отличен за защита на вашия удар и стамески. ♥ Публикувано от звук Beat намалена, това може да намали амортизирующую възглавница, за намаляване на шума. ♥ Чудесно за дыроколов, инструменти за щамповане и нож за рязане на кожа.Използва се за рязане на кожата, без увреждане на ръба. ♥ Размер на около 30x20x0,8 см /12x8x3/10 см; Дебелина : 0,8 см; брой : 1бр ♥ Изработен е от полиуретан, маслостойких, коррозионностойких, устойчиви на растворителям, висококачествени и устойчиви на стареене на специални материали.♥ Намалете силата на отскок, които работят като буфер.Отличен за защита на вашия удар и стамески. ♥ Публикувано от звук Beat намалена, това може да намали амортизирующую възглавница, за намаляване на шума. ♥ Чудесно за дыроколов, инструменти за щамповане и нож за рязане на кожа.Използва се за рязане на кожата, без увреждане на ръба.

Други функции

Най-добри сделки