.

.

Yagwinga Негабаритная Окото Чанта за екипировка Спортни сакове за топки на Окото Футбол Чанта Тежкотоварни Чанта от съвсем малък Колективните Спортове за Волейбол Ба?

Yagwinga Негабаритная Окото Чанта за екипировка Спортни сакове за топки на Окото Футбол Чанта Тежкотоварни Чанта от съвсем малък

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

? Мрежест материал премиум-клас : Дизайн в един и същи стил раница, чанта е регламентирана очните ябълки на съвсем малък, каишка от найлонов плат намалява натиска върху рамото му може да се регулира за хора с различен ръстТой е изработен от висококачествен дишащ и ултра силна полиестерни материали, качествена еластичност, висока носеща способност, висока скалируемост.Можете да окачите този пакет по стените и тавана, за да се избегне не само странни миризми, но и да се избегне появата на мишки и насекоми. ? Голям капацитет : Този мрежест чувал с топки и много голям размер 30 "* 40".Тази mesh bag е идеална за вашите колективни спортове и дейности на открито.Много по-удобно за носене, например, спортна екипировка : футбол, баскетбол, мини-футбол, волейбольный топката, екипировка за гмуркане, дрехи, боклук, боклук.Можете да сложите само 12шт баскетболни топки или 15шт на футболни топки. ? Многофункционални джобове : Това е нов дизайн, който ние проектираме, добавете 2 малки джоба, в малък джоб от лявата страна е удобно да сложи бутилка с вода, чадър и т. Преден десен страничен джоб благоволи застегнуться на качествени, с цип, в него може да поставите мобилен телефон, спортни часовници, портфейли, плувни аксесоари, очила, шапка, бележник, маска, козметичен инструмент за защита на вашите вещи от вода.Можете също така да искате да сложите тази чанта в багажника на колата, в домашна килер за складиране на стоки. ? Характеристики на потребителя : Тази окото чанта подходяща за всички видове активен отдих на открито и закрито.Например : перевозите на спортни съоръжения за баскетбол, футбол.Пътуване, йога, фитнес, плуване, танци, голф, физически упражнения, туризъм, къмпинг, плажни игри, съхранение на предмети в къщи и автомобили, за съхранение на дрехи, обувки, пристанищните съоръжения и др ? Идеални подаръци за всички : независимо дали сте тийнейджър, родител или треньор, тази солидна безопасна мрежа чанта за топки идеален за всички ваши нужди.Топки и тенис кортове обзавеждане, и това прави всичко това.Идеален мрежест филтър.

Други функции

Най-добри сделки