.

.

6 БР. Метални U-Образни Щипки За Коса, Вилица за Коса, Френска Шнола за Коса, 2 Зъба, Перука за Коса, Краваи, за Жените, Аксесоари за Коса за Момиченца (Цветни + черен)

6 БР. Метални U-Образни Щипки За Коса, Вилица за Коса, Френска Шнола за Коса, 2 Зъба, Перука за Коса, Краваи, за Жените, Аксесоари за Коса

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Повече подаръци - Вие ще получите общо 58 U-образна заколок за коса за жениМетална шнола за коса е комбинация от два цвята, 4 сребърни френски щипки за коса, 4 златни френски фиби, 50 черни базови U-образна заколок. достатъчно, за дневна смяна.ПРОСТОТА и ШИК ДИЗАЙН - разклона за коса прост U-образна форма, която лесно задържане на косата.Френски щипки за коса, не ще бъде лесно да се разсее.Идеално се съчетава с вашия елегантни дрехи почивка.За разлика от схемата за коса за бърз хляб, U-образна форма е по-елегантна и специална.Здрав психично материал - Френски щипки за коса, изработени от метал с добро качество, те са трайни, не са податливи на корозия, дълготраен, им е лесно да се деформира. метална шнола за коса лесно се чупи.Повърхността на френски заколок за гъста коса е гладка, не спутывает косата.КОМПАКТНОСТ и лекота - френски фиби компактен размер удобен сложи в чантата си.Изваждайте ги по всяко удобно за вас време.Лека френска шнола за коса ще ви помогне да направите прическа в най-кратки срокове.ОЧАРОВАТЕЛЕН подарък за момичета - комплект метални френски u-образна заколок стилен цвят, елегантни и класически.Като малък подарък за вашите близки, момичета или на мама.Метална френска шнола за коса ще даде им още повече чар.Повече подаръци - вие ще получите общо 58 U-образна заколок за коса за жени.Метална шнола за коса е комбинация от два цвята, 4 сребърни френски щипки за коса, 4 златни френски фиби, 50 черни базови U-образна заколок. достатъчно, за дневна смяна.

Други функции

Най-добри сделки