.

.

6 бр., Висококачествена Мрежа за лицето, Мрежа за лице с Много Малки Дупки, Шалте, Шапка, Маска, Прическа за Къмпинг, Туризъм, Риболов, Защита от насекоми, Пчелните Ком?

6 бр., Висококачествена Мрежа за лицето, Мрежа за лице с Много Малки Дупки, Шалте, Шапка, Маска, Прическа за Къмпинг, Туризъм,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Опаковка и размер : Съдържа 6 бр комарите мрежа, размер на 55 см х 25 см (21,7 инча × 9,8 инча).Висококачествен материал : heating, mosquito net, изработен от здрава тъкан, мека, еластична и здрава за трайност и устойчивост на разкъсване.Усъвършенстване на окото : Предпазва от насекоми, но пропуска свеж въздух.Приложение : идеален за рибари, ловци, туристи, кемперов, пчеларите. Малък размер, удобен за дома и на улицата, лесно се сгъва и да се пренася в дамска чанта.Отлична защита : предпазва от комари, дървеници, мухи и други насекоми, добро оборудване за пътуване в тропиците и активна почивка.Опаковка и размер : Съдържа 6 бр. комарите мрежа, размер на 55 см х 25 см (21,7 инча × 9,8 инча).Висококачествен материал : heating, mosquito net, изработен от здрава тъкан, мека, еластична и здрава за трайност и устойчивост на разкъсване.Усъвършенстване на окото : Предпазва от насекоми, но пропуска свеж въздух.Приложение : идеален за рибари, ловци, туристи, кемперов, пчеларите. Малък размер, удобен за дома и на улицата, лесно се сгъва и да се пренася в дамска чанта.Отлична защита : предпазва от комари, дървеници, мухи и други насекоми, добро оборудване за пътуване в тропиците и активна почивка.

Други функции

Най-добри сделки