.

.

Панталони за възрастни от Незадържане на урина от PVC, Водоустойчив Панталон / Пелени за Многократна употреба / Удобни Памперси за възрастни хора / Водоустойчив шорт?

Панталони за възрастни от Незадържане на урина от PVC, Водоустойчив Панталон / Пелени за Многократна употреба / Удобни Памперси за възрастни

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

★ Ластични панталони за възрастни срещу инконтиненция, унисекс, проста материя, много удобни за многократна употреба, стираемые стотици пъти, икономични и дълготрайниТой е лесен за използване, изключително мек и лесен за употреба и изсъхва бързо. ★ Материал : 100% PVC.Термозакрепленные страничните шевове за предотвратяване на страничните течове, пълен приятелка и много широка слабините. ★ Най-гъсто прилежащите и най-свободен пелена от наличните, с напълно вырезанной широката промежностью за настаняване на насипни филтър памперси.Бельо Easy Clean може да се пере в гореща и студена вода и се сушат на открито или в перална машина при ниска температура, за да създаде висококачествено бельо, което ще продължи дълго след употреба. ★ Функция : запечатани и водоустойчиви.Предлага се в възрастни размери, от Малки до Възрастни XX-Large. ★ Сфера на приложение : Подходящ е за възрастни хора с двигателни увреждания, като възрастните хора, жените с увреждания, бременните жени и т. Удобство и уют за родителите.функция ★ Могат да се перат много пъти, без деформации или повреда. Той има водоустойчива и дишаща функция за предотвратяване на изтичане на урината.★ PVC е много удобно, многоразов, може да се пере стотици пъти, той е икономичен и е здрава.★ Възрастен не трябва да се притеснявате за това, че те са дебели или тънки.В него има по нещо за всеки.★ Подходящ за възрастни хора с ограничена подвижност, като възрастните хора, хората с увреждания и бременни жени.★ Ластични подтягивающие панталони унисекс ★ За комфортна защита през целия ден непромокаеми панталони от полимер PVC осигуряват незаметную защита чорапогащи или подложки при инконтиненция.★ Изберете в зависимост от вашите предпочитания.Избора на размер, не забравяйте да изберете пластмасови панталони, които са малко по-малко чорапогащи.Ако носите само нормално бельо, не забравяйте да изберете пластмасови панталони, които са малко по-конвенционален бельо.★ Не се пере в машина и не се сушат, не натискане сухи.Пране на бельо при температура 40 °C. Оставете да изсъхне по естествен път в сянка.спецификация на продукта1. Име на продукта : панталони от урина мочи2. Цвят : 100% абсолютно новый3. Материал : PVC4. Тип продукт : Покет памперси за Взрослыхупаковочный списък : Панталони за незадържане на урината *1.

Други функции

Най-добри сделки