.

.

SERIZE Забавен Държач За Тоалетна Хартия, Държач за Ролка Тоалетна Хартия, Дървен Забавен Държач За Тоалетна Хартия, Творческа и Забавна Продукт Ръчно изработени, Нач?

SERIZE Забавен Държач За Тоалетна Хартия, Държач за Ролка Тоалетна Хартия, Дървен Забавен Държач За Тоалетна Хартия, Творческа

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

1, Този продукт се монтира на стената, весел, здрав, с нов външен вид момчеЕдно от предимствата на този продукт е лесен за използване, което показва, че той има минималистичен дизайн. 2, Държач за кърпички подходящ за домашна употреба или за подарък на други хора.Бяха взети под внимание компактни размери и характеристики лек корпус, които правят продукта преносим. 3, Тя е изработена от дървен материал.Цвят : кафяв Особености : Атрактивен, издръжлив, весел. 4, Дължина на продукта е 16 см, а на ширина-12 виж 5, Този продукт е идеален за дома, членовете на домакинството, общежития, тоалетна и т. 1, Този продукт се монтира на стената, весел, здрав, с нов външен вид момче.Едно от предимствата на този продукт е лесен за използване, което показва, че той има минималистичен дизайн. 2, Държач за кърпички подходящ за домашна употреба или за подарък на други хора.Бяха взети под внимание компактни размери и характеристики лек корпус, които правят продукта преносим. 3, Тя е изработена от дървен материал.Цвят : кафяв Особености : Атрактивен, издръжлив, весел. 4, Дължина на продукта е 16 см, а на ширина-12 виж 5, Този продукт е идеален за дома, членовете на домакинството, общежития, тоалетни и т. Държач за тоалетна хартия, Дървен Забавен държач за тоалетна хартия, Винтажное Пародийное украса, Украса за дома, рафтове за съхранение, Декор за баня Параметри : Материал : дърво Размер на продукта : 16x12 см / 6,3 х 4,72" (прибл.) Характеристика : Подходящ за повечето битови притежателите на ролки от тоалетна хартия.Лесен за инсталиране и използване.Здрав и практичен.Технически спецификации : Цвят : кафяв Особености : Атрактивен, издръжлив, весел Помещение включва : 1 х държач за хартия.

Други функции

Material:
Wooden Product size
Най-добри сделки