.

.

AIZYR Коледни Надуваеми Украшения за Арка с Дядо Коледа, Коледни Сладки Надуваеми Изделия, Дядо Коледа, за Коледа Домашна Градина, подпори за Двора, штепсельная вилиц?

AIZYR Коледни Надуваеми Украшения за Арка с Дядо Коледа, Коледни Сладки Надуваеми Изделия, Дядо Коледа, за Коледа Домашна Градина,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

★ Високо качество : Нашите надуваеми коледна арка е изработена от екологично чист полиестер, дълъг живот, но в същото време здрава, може да се оформя и съхранява за следваща употреба, устойчив на атмосферни влияния и може да се използва на открито ★ Led светлини : вградени ярки led светлини даде на децата си сладка коледна мечта. ★ Лесна за съхранение : Квадратна кутия - това е разумна опаковка, доста лесно да се съхранява и тя спестява място. 2 въжета и 2 заземляющих дялове могат да поддържат една надуваема конструкция е стабилна. ★ Бързото помпане на : Коледа в снежен може да се угаси само за няколко секунди.Моля, продължете да престои, докато дуете.Вентилаторът е снабден с дождевиком за да се предотврати навлизането на вода. ★ Перфектен подарък : идеален за вътрешни и външни декорации, също може да се превърне в коледен подарък.Може да се използва за създаването на празнична атмосфера на Коледа за цялото семейство.

Други функции

Най-добри сделки