.

.

Колие с великден заек, за момичета /жени - Декорация със заек за момичета - Обеци със заек - Колие с окачване със заек - Великденски подаръци за момичета - Великденски ?

Колие с великден заек, за момичета /жени - Декорация със заек за момичета - Обеци със заек - Колие с окачване със заек - Великденски подаръци

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Неръждаема стомана.Минималистичен дизайн.Изображение на заек. Качеството на изработка. Сребърно колие със заек за жени/момичета-любимо великденско украса всеки фен на заек.Този сребърни бижута висулка във формата на зайче перфектно се вписват силует.Приказно великденски подаръци за момичета украсени с прекрасна деколте във формата на сърце, който със сигурност ще спечеля сърцето на всяка тийнейджърка.Ако търсите подарък под формата на великденски заек е за момичета, това е НЕЩО, което ще накара я да се усмихва!.Стил : Великденски огърлица.Форма : Великденски заек - Животно. Материал : Неръждаема стомана - сребро.Размери на кулон : 2,2 см. * 2,3 см, дължина на веригата : 40-45 см (регулирани).Причина : Подарък за Деня на благодарността, Коледа, рожден ден, Великден. Качество : Няма ръжда на повърхността с двойно покритие, двустранен полиране-могат да се носят и в двете посоки, тънка, но здрава верига.

Други функции

Най-добри сделки