.

.

Обикновен Кухненски Кърпи 5 БР. Инструменти За почистване на Кухня, Удебелена Впитывающая Парцал, Влакнести Кърпа За Почистване на Кухненски Съдове за готвене, Обе?

Обикновен Кухненски Кърпи 5 БР. Инструменти За почистване на Кухня, Удебелена Впитывающая Парцал, Влакнести Кърпа За Почистване на Кухненски

BGN 3.99

Брой продукти
На склад

Включени в комплекта елементи : съдържа 5 бр Чисто елементарно : Тази кухненска кърпа почиства мазнини, прах и петна, така че дори и най-мръсни повърхности ще светят като нови.Използвайте прибори : Тези парцали - ключ за почистване на кухня, те няма да навредят на защитното покритие на вашата кухня.ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО ПОВЪРХНОСТИ : Универсална кърпа за почистване може да се използва за миене на съдове за готвене с незалепващо покритие, плотове, душ кабини, щори и други повърхности в дома.Лесен за почистване : Почистете почистване на най-горния рафт на миялната машина.Тканая Гъба За Сушене на чинии Кухненски Кърпи за Кухня, Кухненски Парцали за миене на съдове Двете Кухненски Кърпи.Обикновен кухненски кърпи и 5 бр. Инструменти за почистване на кухня, удебелена впитывающая парцал, влакнести кърпа за почистване, кухненски кърпи за миене на съдове, обезжиривающая парцал, религиозни кърпи за съдове, 5 бр. Инструменти за почистване на кухня, удебелена впитывающая парцал, влакнести кърпа за почистване, кухненски кърпи за миене на съдове, обезжиривающая парцал Материал : плат Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 185 грама опаковка Размер : 18x23x5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.)Обикновен кухненски кърпи, 5 бр., инструменти за почистване на кухня, Удебелена впитывающая парцал, Влакнести кърпа За Почистване, Кухненски Кърпи За съдове, Кърпа За Обезмасляване, религиозни кухненски кърпи.

Други функции

Най-добри сделки