.

.

- Рефлексен Палитра сенки за очи GECOMO 2 в 1, 16 цвята за грим - Блестящи, искрящи, Матови сенки за очи, Высокопигментированная трайна Водоустойчива Палитра за грим - Идеа?

- Рефлексен Палитра сенки за очи GECOMO 2 в 1, 16 цвята за грим - Блестящи, искрящи, Матови сенки за очи, Высокопигментированная трайна Водоустойчива

BGN 7.99

Брой продукти
На склад

В основата на екстракти от натурални растителни пигменти осигуряват сигурна, приятна за кожата и гипоаллергенную грим за очите 100% без жестокост. 16 цвята във всяка палитра, като се започне от телесен цвят и завършва с блещукащите, матови и блестящи, лесно се нанася и растушевываются, за да отговарят на всяко цвета на очите и тонус на кожата.Елегантен небьющийся калъф, лесно преносим, идеален за грим на открито и при пътуване. ⭐️ [Идеален подарък]—Висококачествен и изискан външен вид и високо качество на сенките за очи.За вас, вашето семейство и приятели ще го харесат!Това определено е перфектния подарък за Коледа, Свети Валентин и рождения Ден!Или най-добрият подарък, за да се възнагради.

Други функции

Най-добри сделки