.

.

6 Бр. Комплект Пистолети за Самостоятелно Пробиване на Уши за Еднократна употреба, Комплект За Пробиване на Уши, Безопасни Преносими Инструменти за Пробиване на Уш?

6 Бр. Комплект Пистолети за Самостоятелно Пробиване на Уши за Еднократна употреба, Комплект За Пробиване на Уши, Безопасни Преносими

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Няколко инструменти за пробиване на уши : вие ще получите 6 бели инструменти за пробиване на уши, 6 кристални ушни игли (предварително инсталираните в инструмент тапи за уши), 6 ушни пръчки от сребро, 6 памучни пръчки с йодофоромСигурен инструмент за пробиване на уши : този инструмент за самостоятелно пробиване на уши е време за отделна герметичную асептическую опаковка, осигуряваща чистота и безопасност пробиване на уши.Моля, не използвайте ги повторно.Професионален комплект за пиърсинг : тези инструменти за пиърсинг, произведени от пластмаса, имат малък размер и леко тегло, което улеснява прецизно управление.Но, моля, имайте предвид, че те са за еднократна употреба, така че не се опитват и да не тествайте натискане надолу.Множество срещи : тези за еднократна употреба инструменти за пункция може да се прилага не само като инструменти за пробиване на уши, но и за пробиване на носа, на устните и на други части на тялото, подходящи за употреба в салони за красота и самостоятелно пробиване в домашни условия.Инструкции : първо измийте ръцете си, почистете ушите и върха на игла за пиърсинг памук тампони с йодофором, изпратете инструмент за пробиване на ушите на мястото, което искате да пробива, а след това бързо и силно натиснете го до края.Направете пробита с помощта на комплекти за пробиване на уши UDEEF!КАКВО ще ПОЛУЧИТЕ : 6 x Пистолети за пиърсинг, 6 x кристални ушни игли (за вградени в пистолет за обици), 6 x Памучни тампони с йодофором, 6 x ушни пръчки от сребро ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ : Пистолет за обици Материал : PVC Размер пистолет за пиърсинг : 2.2 cm Тегло пистолет за обици : 0,35 грама / 10 g Материал ушния мъничета : неръждаема стомана 304 ПРЕДПАЗЛИВОСТ. Пиърсинг-пистолет еднократно, не използвайте го отново. Този пробиване на уши може да се изпълни самостоятелно, но предполагаме, че е по-добре да потърси никого нищо помощ, за да се гарантира успех. Преди прокалыванием не забравяйте да измиете ръцете си, почистете ушите и върха на игла за пиърсинг памучен тампон с йодофором, изпратете инструмент за пробиване на ушите на мястото, което искате да пробива, а след това бързо и силно натиснете го до края. Моля, съхранявайте този продукт в безопасно място, недостъпно за деца.КАК ДА СЕ ГРИЖИМ СЛЕД ПРОБИВАНЕ НА УШИ? 1. След пробиване на ухо не приемайте с незабавно, в противен случай тя ще започне да кърви и не ще да се носят обратно.

Други функции

Най-добри сделки