.

.

USB Настолен Овлажнител Студена Мъгла 330 мл Сладък Тенис на Овлажнител на Въздуха Ароматни Дифузор с Led Подсветка за Детска Спалня Пътуване Офис у Дома си Кола Супер ?

USB Настолен Овлажнител Студена Мъгла 330 мл Сладък Тенис на Овлажнител на Въздуха Ароматни Дифузор с Led Подсветка за Детска Спалня

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Добър дизайн отговаря както на основни, така и духовни потребности на】С цветни околното осветление, който може свободно да се сменят, създаването на романтична и топла среда за живот 【Основната функция трябва да бъде най-добрата в полеви условия】 Осигурява тихо хидратацията, нивото на шум не надвишава 20 db, продължително хидратиране и подобряване на качеството на въздуха в затворени помещения. 【Приложимостта на самия продукт е един от факторите, които трябва да се вземат предвид 】 Мини-овлажнител, компактен, можете да го носите със себе си, подходящи за дома, спални, офис, използване в автомобил. 【Добър продукт си струва, и ние не се страхуваме от проблеми】 Много средства за защита, подкрепа за автоматична защита от недостиг на вода, автоматично изключване при липса на вода автоматична защита от сухо горене. 【Комфортно използване и отлични отзиви от потребители 】 Оборудван резервуарами за вода, голям капацитет за съхранение с обем 330 мл, може да се използва непрекъснато в продължение на 6 часа без повторно добавяне на вода. 【Добър дизайн отговаря както на основни, така и духовни потребности на】С цветни околното осветление, който може свободно да се сменят, създаването на романтична и топла среда за живот. 【Основната функция трябва да бъде най-добрата в полеви условия】 Осигурява тихо хидратацията, нивото на шум не надвишава 20 db, продължително хидратиране и подобряване на качеството на въздуха в затворени помещения. 【Приложимостта на самия продукт е един от факторите, които трябва да се вземат предвид 】 Мини-овлажнител, компактен, можете да го носите със себе си, подходящи за дома, спални, офис, използване в автомобил. 【Добър продукт си струва, и ние не се страхуваме от проблеми】 Много средства за защита, подкрепа за автоматична защита от недостиг на вода, автоматично изключване при липса на вода автоматична защита от сухо горене. 【Комфортно използване и отлични отзиви от потребители 】 Оборудван резервуарами за вода, голям капацитет за съхранение с обем 330 мл, може да се използва непрекъснато в продължение на 6 часа без повторно добавяне на вода.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Увлажнительматериал : abs Цвят : 1 # : бял, 2 # : розов, 3 # : син (по избор) Напрежение : 5 v Ток : 1 Мощност : 1,5-2 Вата Време на пръскане : 6 часа Време за осветяване : винаги включено Обем : 330 ml Тегло : прибл.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Humidifier
Material:
ABS
Color:
1#
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
1.5-2W
Spray Time:
6 Hours
Lighting Time:
Always on
Capacity:
330ml
Weight:
Approx. 239g / 8.4oz
Size:
Approx. 12.3x10x8.2cm / 4.8x3.9x3.2in
Package List:
1 x Humidifier:
1 x Humidifying Rod:
1 x USB Cable:
1 x Manual:
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Най-добри сделки