.

.

HOUVSSEN The Beatles - Let It Be Текста на Песента Метален Плакат, Ретро Музикален Плакат на Песни на Бийтълс, нека Това да Бъде Музикален Албум Ретро Постер на Стенно Изкуство, Н?

HOUVSSEN The Beatles - Let It Be Текста на Песента Метален Плакат, Ретро Музикален Плакат на Песни на Бийтълс, нека Това да Бъде Музикален

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Размери : 8 X 12 инча (20 см X 30 см)Материал : Тази класическа лидице табела е изработена от висококачествени метални материали, дори и след много години използване на закрито или на улицата, тя може да остане като нова.Лесна инсталация : Тази метална табела е със заоблени ъгли, и на всеки ъгъл има малък кръгъл отвор за по-удобно захващане.Боя за метални калай означения изпълнена с извити ръбове, за да се гарантира сигурността и стабилността.Идеален подарък : прост и изискан подарък за всякакъв повод; рождени дни, празници, нов дом, на откриването на бара, Коледа и т. ще бъдат идеалното допълнение към другите ви изделия за украса на заведението.Обслужване : Всеки продукт се опакова в пакет и опаковано по такъв начин, че да можете да получите колет, без да се повреди. форма на продукта : правоъгълна. ? Е метална лидице табела, на някои снимки се Вижда ефект на ръжда, тя се Отпечатва, всъщност не ржавая. ?Метални табели, приложими Към Бижутата, Барове, кафенета, Ресторанти, зали за Билярд, Хотели.?Ние ви предоставяме най-Добрият начин да Получите всичко, което искате!?Сега е време да декорирате Вашия прекрасен дом, да се промени към по-Добър живот всъщност е Толкова просто.

Други функции

Най-добри сделки