.

.

HGTUSJHC Платно Стенно Изкуство за Спалня Декор под формата на Слънчоглед Кухня, Баня Селска Къща В Селски Стил Офис Работа, В Рамката на Модерна Декорация от Картини Ж?

HGTUSJHC Платно Стенно Изкуство за Спалня Декор под формата на Слънчоглед Кухня, Баня Селска Къща В Селски Стил Офис Работа, В Рамката

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

[РАЗМЕРА на картината] 14x14 см, монтиран на стената платно в рамка [ПЕРФЕКТЕН дизайн на платното] Добро качество, HD-печат върху платно ПРЕМИУМ-клас, водоустойчиви, устойчиви на uv, устойчиви на избледняване на закрито. [ ЛЕСНО да се МОТАЕ] Отпечатъци, вече са обтегнати в масивни дървени рамки.На всеки панел има метална кука.И той е оборудван с бели нокти, само трябва да намерим пирони на стената, за да се мотае стенни картина. [Отлична декорация на стени] Добра идея за домашен интериор вътрешни стени, като хол, спалня, кухня, баня, студио, стая за гости, офис и други. чудесен подарък, който е подходящ за вашето семейство, приятели и партньори. [СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване 7 X24] Ние се стремим към качествена живопис с маслени бои върху платно, и вашето удовлетворение е 100% гарантирано.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време ние можем да ви върне парите или отново ще ви изпратим нов.форма на продукта : Пдк. [РАЗМЕРА на картината] 14x14 см, монтиран на стената платно в рамка. [ПЕРФЕКТЕН дизайн на платното] Добро качество, HD-печат върху платно ПРЕМИУМ-клас, водоустойчиви, устойчиви на uv, устойчиви на избледняване на закрито. [ ЛЕСНО да се МОТАЕ] Отпечатъци, вече са обтегнати в масивни дървени рамки.На всеки панел има метална кука.И той е оборудван с бели нокти, само трябва да намерим пирони на стената, за да се мотае стенни картина. [Отлична декорация на стени] Добра идея за домашен интериор вътрешни стени, като хол, спалня, кухня, баня, студио, стая за гости, офис и други. чудесен подарък, който е подходящ за вашето семейство, приятели и партньори. [СЛЕДПРОДАЖБЕНО обслужване 7 X24] Ние се стремим към качествена живопис с маслени бои върху платно, и вашето удовлетворение е 100% гарантирано.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по всяко време ние можем да ви върне парите или отново ще ви изпратим нов.форма на продукта : Пдк.Въвеждането на продукта : Всеки принт на платно беше опъната върху рамка от масивна дървесина, и всеки елемент е снабден с предпазни пластмасови пакети за осигуряване на безопасност на транспортирането.Това е платно, а не ръчно рисувани, в интерес на продукта да няма разлика, но цветовете могат да се различават леко за всеки потребител дължи на индивидуалните монитори.

Други функции

Най-добри сделки