.

.

COBEE Широки Ленти на главата, за Жени и Момичета, 3 бр., Ластични Превръзки на Главата, Гумички за коса в стил Бохо, Дишаща Шал за Коса с Широк Възел, Аксесоари за коса в ?

COBEE Широки Ленти на главата, за Жени и Момичета, 3 бр., Ластични Превръзки на Главата, Гумички за коса в стил Бохо, Дишаща

BGN 3.16

Брой продукти
На склад

【Набор от чалми в стил бохо】 С 3-ма комплекта чалми в стил бохо различен дизайн ще имате много възможности за носене или за замяна, в ежедневния животТези еластични гумени ленти за коса лесно ще отговарят на вашите различни рокля и прическам, създаване на очарователен и весел начин.Можете да ги използвате както в модата, така и в спорта, можете да ги носите като гривни, шал, шийните гетр, подкладок за каски или модни шапки чалми, което ги прави гъвкави и практични. 【Регулируема еластична превръзка на главата】 Тези превръзки за главата за жените са с ширина 5.9 инча (15 cm), и дължина 9,4 инча (24 см), но могат да се простират до 11.8 инча (30 см) за удобно поставени на различни размери на главата, не се чувствам прекалено тугими.Тази функция гарантира, главоболие, превръзки ще е добре да седи на главата си и да останат на място. 【Висококачествен плат】 Тези спортни ленти за глава, изработени от висококачествена мека кърпа, дишащи, гъвкави и леки.Мека и дишаща обратим материал, почтителен влагата по-бързо, отколкото алтернативни варианти, гарантирующий, че челото ти е суха, и който ги прави идеални за джогинг и други дейности. 【Чудесен подарък】 Тези плажни превръзки с чаровни и елегантни щампи в стил бохо ще станат чудесен подарък за майки, приятелки и приятели.3 различни скъп предмет, изпълнени в различни стилове и разполагат с множество прекрасни модели, което ги прави хубав и уникален подарък. 【Широко приложение】 Тези шапки за жени, подходящи за различни видове дейности, като измиване на лицето, вземане на душ или нанасяне на грим.Те са идеални за почивка, плажове, пътуване, срещи, семейни партита, музикални фестивали и много други неща.Тези дишащи превръзка на главата ще ви помогнат да създадете случайни, но елегантен начин, когато пиете кафе, да слушате музика, да четете книга или да се наслаждавате на досугом. "- ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ магазин -" Опаковъчен лист : 3 бр. Ленти в стил бохо за жени и момичета, Размер : 24x15 см / 9,4 x 5.9 инча Увеличена дължина : 30 см / 11,8 инча Приложимо обиколката на главата : 48-55 см / 18,9-21,6 инча Цвят : в стил бохо Материал : полиестер, памук ❤ Бърза доставка Склад FBA, бърза доставка ❤ ГАРАНЦИЯ за обслужване на Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет, ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се обърнете към нас - 100% гарантирано удовлетворение.

Други функции

Най-добри сделки