.

.

NUOBESTY 6 бр. Осъществяване на своите ръце пяна дъски Куклено Форми Играчки Форма Доставка Полистирол Хх См Детски Декор Кукли От Стиропор Офис Украса Животно, Цвете З?

NUOBESTY 6 бр. Осъществяване на своите ръце пяна дъски Куклено Форми Играчки Форма Доставка Полистирол Хх См Детски Декор Кукли От Стиропор

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Полистирен ТОПКИ ЗА diy - също отлични за занаяти собствените си ръце, в детската градинаНеговата висока плътност и гладка повърхност улесняват боядисване.Форма за снежни човеци със СОБСТВЕНИТЕ си ръце - те могат да се използват за направата на бижута, суспензии, стенни декорации, те имат широк спектър от приложения.КУКЛА СНЕЖЕН човек от стиропор за colorization - Тези форми за извайване на снежен човек ще съживят вашия коледен празник и ще запълни неговата топла атмосфера.снежен човек от стиропор.Интериор под формата на снежен човек от стиропор - този комплект "Направи си сам" ще се превърне в идеален подарък за създаване на по-празнична атмосфера за децата на парти.ПЯНА за УКРАСА на СНЕЖЕН човек - произведен от висококачествен експандиран материал, безопасен и полезен за здравето, и децата могат да го използвате с доверие.Полистирен ТОПКИ ЗА diy - също отлични за занаяти собствените си ръце, в детската градина.Неговата висока плътност и гладка повърхност улесняват боядисване.Форма за снежни човеци със СОБСТВЕНИТЕ си ръце - те могат да се използват за направата на бижута, суспензии, стенни декорации, те имат широк спектър от приложения.КУКЛА СНЕЖЕН човек от стиропор за colorization - Тези форми за извайване на снежен човек ще съживят вашия коледен празник и ще запълни неговата топла атмосфера.снежен човек от стиропор.Интериор под формата на снежен човек от стиропор - този комплект "Направи си сам" ще се превърне в идеален подарък за създаване на по-празнична атмосфера за децата на парти.ПЯНА за УКРАСА на СНЕЖЕН човек - произведен от висококачествен експандиран материал, безопасен и полезен за здравето, и децата могат да го използвате с доверие.Пратката включва 3 модела във формата на снежен човек Характеристиките Му може да даде на приятелите си, които у дома има деца.Те ще бъдат много щастливи. - добър материал за общуването на родители и деца, която може да събуди у децата интерес и развива интелекта. - Този комплект за декоративно и приложно изкуство насърчава децата да използват въображението си, за да овладеят практически умения и изграждане на доверие и приятелство. - произведен от висококачествен експандиран материал, безопасен и полезен за здравето, и децата могат да го използвате с доверие. - Направено с добро качество на изработката, празнична украса на дома или офиса, както и подаръци на семействата или приятелите си.

Други функции

Най-добри сделки