.

.

Къдрава I Върха на Натрупване на Човешки Косъм Натурален Черен 22 инча 50 г 50 направления Предварително Запечатва Микролинки Мъниста в Косата Коси Синтез Кератиновы?

Къдрава I Върха на Натрупване на Човешки Косъм Натурален Черен 22 инча 50 г 50 направления Предварително Запечатва Микролинки

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

0,5 г/поставка, 100 подпори / опаковка.Дължина : 14-24 инча.Лесно се закопчава и се отстранява всяка.Могат да бъдат оцветени, завита, отбелена, выпрямлена.Два пъти се отлага коса Remy.Всички кожичките са насочени в една посока, цялата ципа непокътнат.Гъста и мека коса. 【I Съвет за удължаване на косата】 50 грама в опаковка. 14-16 инча, 0,5 г / направление, 100 кичура коса. 18-24 инча, 1 г / направление, 50 направления. 1-2 опаковки, за да се придаде обем, 3-4 опаковки за цялата глава.По-добре да се предадат на цвят, всички снимки са направени с две и с малко пари коса, в продажба има само един опаковката на самия продукт. 【За микрошариках】 Ние препоръчваме използването на силиконови микрошарики за носене без отопление и без увреждане на косата.Силиконови топчета по-нескользящая, по-здрава и удобна и не уврежда вашата собствена коса!След една седмица носене на косата може да расплыться от чесане, сън и т., Моля, отново затегнете мъниста, за да се удължи време на употреба. 【Съветвам наращенным на косата съответства на структурата на】 съветвам наращенным човешки коси.Има различни текстури, за да ви дадем изобилие от възможности за създаване на различни прически.Използването на студена топлинна обработка, може да се прилага микроколечками (5 мм * 3 мм * 3 mm), да се държат, 100% човешка коса remy, гладки и естествени, по естествен начин се съчетават със собствените си коса.Отопление не е необходимо, е безвреден за косъма и кожата на главата. 【Подробен дизайн】I съвет за изграждане на човешки косъм, известен като съвет за пръчки, с помощта на студен синтез, може да бъде професионално нанесен с помощта на микроколечек и термоусадки.Нагрява, не се изисква, лесно се нанася, лесно се отстранява.След употреба се усеща мекота, разпространение на капацитет и шелковистость. 【Важен съвет】 След дълго носене, защото от шампоана, вържете, на сън и по други причини мъниста могат да расшататься, така че ние препоръчваме разглаживать мъниста на всеки 2-3 седмици, за да косата прослужили по-дълго.Снимките са направени в съответствие с действителния продукт, нашата кривина може да се различават от други.Ако искате да научите повече за наращенных косата Smartinnov i съвет, ние сме готови да ви изпратим повече снимки и видео справки.ig@smartinnovhair20. Вид на стоката : удължаване на косата I Съвет.

Други функции

Най-добри сделки