.

.

Държачи за четка за зъби, паста за зъби диспенсер организатор Електрическа четка за зъби автоматична сокоизстисквачка паста за зъби и 2 чаши за двойки, деца и амать?

Държачи за четка за зъби, паста за зъби диспенсер организатор Електрическа четка за зъби автоматична сокоизстисквачка паста за

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

★ 【Голям капацитет】 Голям капацитет за семейна употребаТози държач за четка за зъби е снабден с 2 чаши за семейна употреба. Забележка : В този държач за четка за зъби не са включени четка и паста за зъби. ★ 【Екологично устойчив и безопасен материал】 Този държач за четка за зъби е изработен от материал ABS + PS, който няма мирис и е устойчива на висока температура.Тя е здрава и безопасна.Вие и вашето семейство можете да го използвате със спокойна душа. ★ 【Стенен и автоматично выдавливатель паста за зъби】 Този държач за четка за зъби е много подходящ за инсталиране, защото за него не е необходимо да пробия или прибивать пирони.В него има бесследная стикер, който няма да навреди на стената.Този държач за четка за зъби също има дизайн, автоматично извличане на паста за зъби.Това е удобно и може малко да спести на нашето време. ★ 【Спестяване на пространство】 В този държач за четка за зъби можете да поставите всички аксесоари за миене на : четка за зъби електрическа четка за зъби, самобръсначка, средство за измиване на лицето, четка за коса, тример за вежди и така нататък.Това може да ви спести пространство и да направи своя тоалетка или банята, по-ароматно. ★ 【Защита от прах и дълготрайна сушене】 Този държач за четка за зъби представлява обърната чаша, която изпълнява функцията на защита от прах и бързо източване, запазвайки си четка за зъби суха.И четка за зъби, поставена отделно в стойка, му е лесно да изсъхне, което прави зъбите вас и вашето семейство по-здрави.На дъното също има дренажни отвори, които съхраняват вашите вещи сухи и без бактерии.Това е идеалният избор за семейна почивка. ★ 【Голям капацитет】 Голям капацитет за семейна употреба.Този държач за четка за зъби е снабден с 2 чаши за семейна употреба. Забележка : В този държач за четка за зъби не са включени четка и паста за зъби. ★ 【Екологично устойчив и безопасен материал】 Този държач за четка за зъби е изработен от материал ABS + PS, който няма мирис и е устойчива на висока температура.Тя е здрава и безопасна.Вие и вашето семейство можете да го използвате със спокойна душа. ★ 【Стенен и автоматично выдавливатель паста за зъби】 Този държач за четка за зъби е много подходящ за инсталиране, защото за него не е необходимо да пробия или прибивать пирони.В него има бесследная стикер, който няма да навреди на стената.

Други функции

Най-добри сделки