.

.

Recrtain Стенни Щампи с ботанически растения, Определени от 3 Плакати със Зелено растение под формата на Тропически листа Монстеры, Интериор на Платно в Скандинавски с?

Recrtain Стенни Щампи с ботанически растения, Определени от 3 Плакати със Зелено растение под формата на Тропически листа Монстеры,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Запазване на цветоветеЛесен за почистване.Здрав и издръжлив.Висококачествени мазни мастило. Опаковани в тубу от PVC. ? Висококачествен печат : Ботаническата фигура на стената, отпечатани върху платно, което е един вид най-добрият материал за плакат, той се отличава с ярки цветове, мека текстура, висока здравина, изглажда бръчките, лесен за грижи, устойчиви на uv, устойчиви на избледняване на закрито и използва водоустойчиви мастила. ? Размер на ботаническата стенни рисунки : 3шт Стенни рисунки върху платно.На разположение в два размера : 12x16 инча (30х40), 16x24 инча (40x60 cm), моля, проверете размера преди да поръчате.Рамката не е включена в комплекта!Така че трябва сами да се подготвят рамки за снимки с еднакви размери. ? Идеално изкуството на платното : Украсете и ще подобри усещането за качество домашна украса.Стенен фигура под формата на растения за спални, стенен декор под формата на растения за всекидневната, минималистичные щампи за офис, растителна живопис в стил бохо, изображение на евкалиптовите листа и т. ?Модерен минималистичен декор : Този минималистичен стил е популярен стил за съвременен дизайн на интериора.Този стенен декор от тропически растения ще даде на вашата стая свеж вид и ще я модерен и стилен външен вид, добавяйки цвят и живот на целия сграден. ?Креативен интериор в подарък : Ботаническото стенно изкуство може да ви донесе вдъхновение и креативност.Това може да бъде и подарък за рожден ден, абитуриентски бал, Свети Валентин, Коледа, Деня на благодарността, нов дом и други важни дни за приятели. ? Висококачествен печат : Ботаническата фигура на стената, отпечатани върху платно, което е един вид най-добрият материал за плакат, той се отличава с ярки цветове, мека текстура, висока здравина, изглажда бръчките, лесен за грижи, устойчиви на uv, устойчиви на избледняване на закрито и използва водоустойчиви мастила. ? Размер на ботаническата стенни рисунки : 3шт Стенни рисунки върху платно.На разположение в два размера : 12x16 инча (30х40), 16x24 инча (40x60 cm), моля, проверете размера преди да поръчате.Рамката не е включена в комплекта!Така че трябва сами да се подготвят рамки за снимки с еднакви размери. ? Идеално изкуството на платното : Украсете и ще подобри усещането за качество домашна украса.Стенен фигура под формата на растения за спални, стенен декор под формата на растения за всекидневната, минималистичные щампи за офис, растителна живопис в стил бохо, изображение на евкалиптовите листа и т.

Други функции

Най-добри сделки