.

.

2 бр. Етерично Масло за Стягане на задните части, Етерично Масло за подобряване на Еластичността на задните части за жените, Естествено Билкови Масажно Масло за Стя?

2 бр. Етерично Масло за Стягане на задните части, Етерично Масло за подобряване на Еластичността на задните части за жените,

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

Маслото [Органична формула] : На базата На растителна формула подхранва мускулните клетки и насърчава растежа на мускулите на седалището, като прави бедрата по-еластични. [Етерично масло за стягане на задните части] : Етерично масло за стягане на задните части подобрява разпуснатост, обвисание и отегчение задните части, придава им еластичност.Костюм за всички жени, които мечтаят да имат красиви бедра. [Стяга дряблую кожата] : - Ефективно се бори с бугристой, плоска и суха кожа.Издърпайте и се регулира, за да премахнете бръчките на задните части.В резултат на това помага за връщане на вашите бедрата пълнота, а също така подобрява обмяната на веществата и извежда на отпадъците от тялото. [Укрепване на бедрата] : Това ще спомогне за намаляване на нивата на меланин, ускоряване синтеза на мазнини и правят бедрата слаб и обвисшими. [Подхранваща терапия] : Дълбоко хидратиращ и подхранваща терапия за кожата, която поддържа я гладка и нежна, като повишава еластичността на кожата, прави бедрата по-еластична, пълни и по-млади.Описание : Нашето масажно масло за задните части с етерично масло hip oil - това е единственият начин да направите бедрата си по-еластични и подтянутыми.Това също помага да се намали нивото на меланин и засилване на обвисание задните части.Характеристики : 1. Естествени и безопасни съставки, за да можете да го използвате по-спокойни. смесете скъпоценната эссенцию безопасно. Вдигнете обвисшие бедрата, още по-голяма и отяжелевшую гърдите.Възстановяване на прекомерно разширени и обвисших тъканите на задните части. Стегнете и нагласете, за да премахнете бръчките на бедрата 4. Незабавен резултат на насищане и трайно подобрение при продължителна употреба. Дълбоко подхранват кожата и увеличават нейната еластичност.Идеална копър за задните части, която ще ви осигури комфорт през целия ден 6. Нанасяйте два пъти на ден, за да имате бяха идеални задните части.Сутрин или вечер.Използвайте го след къпане или вземане на душ за по-добро усвояване. Коледни подаръци, които ще ви нови преживявания през зимата.Спецификация : Име на продукта : Етерично масло за задните части Тегло : 35 гр Размер : 11x3 см / 4.18in Срок на годност : 3 години Капацитет : 30 мл Продукт в комплекта : 2 бр. * Етерично масло за задните части Hiplift (30 мл).

Други функции

Product Name:
Buttocks Essential Oil
Weight:
35g
Size:
11x3cm/4.33x1.18in
Shelf Life:
3 years
Capacity:
30ml
Product Included:
2pc / 3pc * Hiplift Buttocks Essential Oil (30ml) :
Най-добри сделки