.

.

Ahoney 4 бр., шипове, Златни Щипки за коса, за жени, Щипки за коса-пеперуди за Коса, френски Фиби за коса с Кристали, за Тънка и Гъста коса (Сребро, Злато+)

Ahoney 4 бр., шипове, Златни Щипки за коса, за жени, Щипки за коса-пеперуди за Коса, френски Фиби за коса с Кристали, за

BGN 17.87

Брой продукти
На склад

【Эстетичные фиби за коса】 Нов дизайн на френски усукани заколок за коса, украсена с блестящи перлиСъздавайте елегантни прически само за няколко секунди, тя не само украсява косата, но и им придава грациозен темперамент.Да комбинират своя дрешки с различни примери. 【Лесна употреба】 Първо просто завийте косата си нагоре, след това поставете в тях фиби.Не повръща косми и работи добре по всяко време.Портативен размер, лек, удобен за переноске, подходящи за лесно подреждане при излизане навън. 【Здрава сплав Material】 е Изработена от висококачествена сплав с добра полирани, с покритие сребро / злато с продължително запазване на цвят.Той има достатъчна дебелина, за да се гарантира, че фиби за коса няма да бъдат лесно счупени.Както вътрешни зъби се справят чудесно с всякакви гъста или тънка коса.Силна фиксация за коса, идеална за дълги, къси, къдрава или права коса. 【Широко приложение】 Тези щипки за коса-пеперуди са подходящи за повечето прически.Популярни декоративни елементи за коса, можете да ги използвате в ежедневието и за различни поводи - на сватбата, парти, последния вечер, работа и т. Също може да бъде подарък за жените, например, за рожден ден, сватба, Ден на майката. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】Вие ще получите 4 метални щипки за коса.Ако не сте доволни шнола за коса, просто се свържете с нас.Нашият лесен за връщане или подмяна на прост начин.Ето защо фиби за коса в нашия магазин се радват на популярност, и бъдете сигурни за закупуване.Първо завийте косата си нагоре, сгънете ги на две половини.След това поставете в коса, щипки за коса.Накрая затворете края на клипа.Лесно създаване на Друга Прическа.Фиби за коса с пеперуди на преносим размер, лесно да ги носите със себе си, можете да сложите в портмонето си и се сключва за използване по всяко време.Популярни декоративни елементи за коса, можете да ги използвате в ежедневието и за различни поводи - на сватбата, парти, последния вечер, работа и т. Също може да бъде подарък за жените, например, подаръци за рожден ден, сватбени подаръци, подаръци за Деня на майката. подходящ за дълга коса, къса коса, къдрава, тънка коса, гъста коса, права коса и т. Лесен за използване. Не повръща косми и работи добре по всяко време.Портативен размер, лек, удобен за переноске, подходящи за лесно подреждане при излизане навън.

Други функции

Най-добри сделки