.

.

Балетное Трика, Stelle за момичета, Танцово Рокля на Бретелях, Екипировки Балерина С пола Без Ръкави (За деца/за Малки момичета/Големи момичета)

Балетное Трика, Stelle за момичета, Танцово Рокля на Бретелях, Екипировки Балерина С пола Без Ръкави (За деца/за Малки момичета/Големи момичета)

BGN 12.59

Брой продукти
На склад

92% Памук, 8% ликраИздърпайте закопчалка.Бережная машинно или ръчно пране. 【Меки на допир】 Балетные трика, STELLE camisole за момичета са изработени от висококачествена памучна тъкан.Плътна подплата отпред, мека, еластична, удобна и дишаща.А поли и рокли, ние шият от лесно, гладко струящегося шифон и мека, не рвущейся тъкани за опаковки, която е приятна за кожата на вашите момичета. 【Избор за четири различни стилове】 Класическото танцово трика, STELLE на бретелях за момичета : style 1 с шифоновой денс пола - подходящ и популярен; Стил 2 с прекрасна трика-един сноп - сладък; Стил 3 с уникален дизайн под формата на искри - блестящ и невероятно място; Стил 4 с удължен шифоновым рокля - елегантен и приятен. 【Повод】 Красива рокля принцеса-балерина, е подходящо за фитнес, за практикуване на балетными танци, каране на ролкови кънки, сценични изяви, тренировки, състезания, игри, детска концерта, подарък за рожден ден, занимания с танци, активни спортове и т. Супер сладко балетное трика за момичета за танцьорки, момичета обичат да се въртят пола. 【Почистване на】 Ние ви препоръчваме да поставите танцово трика за момичета в пакет, за пране в перална машина или на ръка.Дръж се да изсъхне, не отбеливайте, не четка, това е по-добре да защити бански за вашите момичета. 【Ние ценим вашите отзиви】 Като компания за производство на денс дрехи с 20-годишен опит, ние сме уверени в качеството на нашата денс дрехи.Моля, пишете на отдела за поддръжка на продавача STELLE за помощ, ако имате някакви проблеми с вашите поръчки.Гарантирана възвръщаемост на средства за всички поръчки от продавача.

Други функции

Най-добри сделки