.

.

Комплект за почистване на лаптоп клавиатура и екран за телефон Airpod, Обектив компютърна камера, Очила, Електронна Дръжка за почистване на Airpods, Пискюл за пръскане мъ?

Комплект за почистване на лаптоп клавиатура и екран за телефон Airpod, Обектив компютърна камера, Очила, Електронна Дръжка за почистване на

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

? Комплект за почистване на дисплея на клавиатурата на лаптопа с притежателя на телефон : Многофункционално средство за почистване на лаптоп и слушалки "всичко в 1", включващо в себе си дръжка за почистване на Airpod с малка четка е висококачествена четка и гъба, за да се трупат, спрей за почистване на екрана, слайд-изложени четка за клавиатурата с кърпа от микрофибър True супер, разтегателен гребец ключове, стойка за телефон и мека плюшевую салфетка за почистване на очила ✏️ Прибиращ се дръжка за почистване на Airpod и слушалки с двойна глава : малка щеточка премахва мръсотията, скрита между пукнатини и дупки, четка high destiny - налипшую прах в акустичната мрежа, плитки дупки и пукнатини; четка за почистване на батерии и зарядни дупки почиства прах и мръсотия, скрити в тези дълбоки дупки, до които не може да достигне пръста. ?️ Мъгла за почистване на екрана и кърпа от микрофибър за електроника : те са почистени, дезинфекцирани, притежават антистатични свойства и обезжиривают.Лесно се отстранява масло и пръстовите отпечатъци на екрана на мобилен телефон, таблет, лаптоп, индикатор, телевизор; със стъкло от очила, а също и с обектива и камерата. ⌨️ Прибиращ четка и гребец клавиш за почистване на капака на клавиатурата : С помощта на обикновен гребец клавиши за подмяна на капаци на клавишите и почистване на долната част на клавиатурата не е трудно.Четка с висока плътност достатъчно голяма и здрава, да е с по-ниска цена на труда за изчистване на плоски повърхности, като например клавиатура, така и за настолни компютри. ? Лесен за съхранение и пренасяне : продукт отнема по-малко от дланта, което го прави удобен за носене. Задължителен аксесоар за компютри, таблети и лаптопи за мъже или жени.Добър подарък за студенти, учители, офис белите якички, фотографи и всички, които обичат комплект за почистване джаджи.Почистване на екрана - Равномерно спрей на екрана средство за почистване на екрана mist и избършете с кърпа с високо съдържание на фибри, която се придържа към кутията за почистване.Ръбове, които не са били старателно почистени, може да се избършете със салфетка за очила.Почистване на клавиатурата - Ако е механична, детска или офис клавиатура, извадете клавишите с помощта на средства за облекчаване на клавиатури капсули (PS : само за трапециевидных клавиатури капсули), а след това почистете я разтегателен четка за клавиатура.

Други функции

Най-добри сделки